سعید کسرائی نیا در جمع فعالان فضای مجازی قاین اظهار داشت: کسی که به صورت شخصی در فضای مجازی فعالیت دارد فعال فضای مجازی نیست، فعال فضای مجازی کسی است که تشکیلاتی عمل کند یعنی اگر موضوعی مورد بحث است که باید فعالیت کنند دچار شک و کوتاهی نشود.
وی ادامه داد: ما متأسفانه اهل کار تشکیلاتی نیستیم زیرا راحت طلبیم، کار تشکیلاتی سختی دارد اما تاثیرگذار است، ما متاسفانه همگرایی موضوعی نداریم اگر بخواهیم اثر گذار باشیم باید اول مخاطب شناس باشیم، مطلب تولیدی داریم اما نمی دانیم برای چه قشری میخواهیم تولید کنیم و نتیجه آن این است که در یک حلقه باطل میافتیم که هیچ تاثیری ندارد لذا در هر فعالیتی مخاطب شناسی مهم است.
مسئول سازمان فضای مجازی سراج خراسان جنوبی تصریح کرد: در موضوع رسانه شناسی، تلگرام فضایی بود که جستجو پذیر نبود، نه اطلاعاتی در آن می ماند و نه سرور آن در داخل کشور است و ما در سه گروه در فضای مجازی داریم گروه اول تولید محتوا می باشد که توییتر نمونه آن است که امروز هر موضوعی که سوژه میشود در توییتر است. تا دو سال گذشته کل فضای توییتردر اختیار ضد انقلاب بود اما در حال حاضر جبهه انقلاب ورود پیدا کرده است و جریان سازی می کند و می بینیم که صدا و سیما نیز روی موضوعات توییتر گزارش تهیه میکند.
وی ادامه داد: گروه دوم سبک زندگی میباشد، اینستاگرام نمونه ای از این گروه می باشد بعد از بسته شدن تلگرام جمعیتی به سمت پیام رسان های داخلی رفتند و جمعیتی نیز به سمت اینستاگرام رفتند .
کسرائی نیا افزود: گروه سوم بحث پیام رسان های انتشاری است مثل تلگرام، سروش که اینها بستر تولید محتوا نیستند .
مسئول سازمان فضای مجازی سراج خراسان جنوبی بیان داشت: مقام معظم رهبری تاکید زیادی به کار اجتماعی و در میان مردم بودن دارند، اینکه در میان مردم باشیم و حرف آنها را بزنیم ولی متاسفانه ما این پایگاه اجتماعی را از دست دادهایم و مردم در فضای مجازی به دنبال این گونه موضوعات هستند که مشکلاتشان به گوش مسئولین برسد.
وی در خصوص محتوا شناسی اظهار داشت: نوع محتوا بسیار اهمیت دارد، ما باید صحبت های بزرگان را برای هر فرد یا گروه به زبان خودشان تبیین کنیم در بحث محتوا شناسی قالب محتوا بسیار مهم است متن طولانی و بلند اکنون مردم از آن استقبال نمی کنند لذا باید به سمت متون کوتاه و جذاب رفت و برای اثر گذاری باید عمل به موقع داشته باشیم اگر ما با سرعت حرف درست را نزنیم دیگری حرف اشتباه را میزند و تاثیر می گذارد.
مسئول سازمان فضای مجازی سراج خراسان جنوبی در خصوص مجموعه سازمان فضای مجازی سراج گفت: مجموعه سراج رسالت و وظیفه اش در سطح استان این است که فعالان فضای مجازی را شناسایی کند و آنها را به هم نزدیک کند، یک سری از بخش هایش انتشاری است مانند رسانه های برخط، شبکه های اجتماعی و یکسری ستادی است مانند آموزش و شبکهسازی که در این حوزه ها فعالیت می کند.
کسرائی نیا در خصوص کنگره ملی200 هزار شهید استان گفت: زندگی بسیاری از خانواده ها ما خالی از سیره شهدا است و کسی با آنها این ارتباط را برقرار نکرده است لذا لازم است امسال مقداری از وقتمان را صرف این موضوع کنیم و مجموعه سراج نیز تمام قد حمایت می کند و شما جوانان باید پیرامون شهدای شهرستان خودتان در فضای مجازی تلاشی چند برابر کنید و در زمان برگزاری کنگره تولیدی های فراوانی داشته باشید.