پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۴۲
طی ۵ سال گذشته صورت گرفت

رشد جذب گردشگر داخلی و خارجی در خراسان‌جنوبی/ صدور مجوز ۲۷ اقامتگاه بوم‌گردی

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی گفت: طی ۵ سال گذشته تعداد ۵۲۱ هزار و ۷ گردشگر داخلی و ۳ هزار و ۳۱۲ گردشگر خارجی وارد استان شده‌اند که این میزان در مقایسه سالانه با رشد همراه بوده است.
رشد جذب گردشگر داخلی و خارجی در خراسان‌جنوبی/ صدور مجوز ۲۷ اقامتگاه بوم‌گردی
 
به گزارش گروه فرهنگی خراسان‌تایم به نقل از فارس، محمد عربی امروز اظهار داشت: در سال 92 تعداد گردشگران داخلی که به خراسان‌جنوبی سفر کرده‌اند 72 هزار و 204 نفر، در سال 93 تعداد 117 هزار و 512 نفر، در سال 94 تعداد 74 هزار و 835 نفر، در سال 95 تعداد 114 هزار و 200 نفر و در سال گذشته 142 هزار و 256 نفر بوده‌اند.
وی با اشاره به تعداد گردشگران خارجی که طی 5 سال گذشته وارد استان شده‌ و از مکان‌های تاریخی و جاذبه‌های گردشگری بازدید کرده‌اند، افزود: تعداد گردشگران خارجی که در سال 92 وارد خراسان‌جنوبی شده‌اند 455، در سال 93 به تعداد 373، سال 94 به تعداد 705، سال 95 به تعداد 826 و در سال گذشته 953 نفر بوده‌اند.
معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی یکی از اقدامات میراث فرهنگی استان در حوزه گردشگری را راه‌اندازی و صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش‌از 27 اقامتگاه بوم‌گردی در طی دو سال اخیر دانست و یادآور شد: تأسیس چهار مجتمع گردشگری، 14 کمپ، چهار منطقه نمونه گردشگری و 15 مورد روستاهای هدف گردشگری و سایر مناطق تفریحی از دیگر اقدمات صورت گرفته در این حوزه بوده است.
عربی از تأسیس 12 دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در استان طی پنج سال اخیر خبر داد و گفت: همچنین در این مدت تأسیس سه هتل، سه مهمانپذیر، 13 سفره‌خانه و 17 رستوران بین‌راهی که همه به بهره‌برداری رسیده‌اند از دیگر اقدامات میراث فرهنگی استان در حوزه گردشگری بوده است.
وی تصریح کرد: بدون تردید با افزایش ورود گردشگران به این منطقه مشاغل جدید ایجاد می‌شود که اغلب بزرگ‌ترین دستاورد گردشگری محسوب می‌شود که بسیاری از این مشاغل به صورت غیرمستقیم توسط مردم جامعه محلی به عنوان راننده تاکسی، راهنمای گشت، مالک خانه‎‌های اجاره‌ای، سازندگان صنایع دستی و یا مشاغل دیگر به خدمات‌رسانی به گردشگران می‌پردازند.
معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه براساس تعریف سازمان جهانگردی گردشگری(unwto) با ورود هر گردشگر به یک منطقه برای چهار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد می‌شود، ادامه داد: بدین ترتیب فرصت‌های شغلی بسیاری با جذب بیشتر گردشگر پدید می‌آید و با ورود گردشگران به مناطق روستایی که در استان با ایجاد و راه‌اندازی اقامتگاه‌های بوم‌گردی طی دو سال اخیر به شدت افزایش یافته، جامعه محلی به ویژه در شهرستان‌های طبس، فردوس، سرایان، بشرویه و نهبندان توانمند شده و به ارائه محصولات محلی و خدمات مورد نیاز گردشگران می‌پردازند.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۵۴۴۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , میراث فرهنگی , گردشگری