دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۰۳
در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید خراسان‌جنوبی مطرح شد

اختلاف چشمگیر سودهای بانکی بالا با سود اندک واحدهای تولیدی/ ضربه سنگین نوسانات مواد اولیه به واحد صنعتی فولاد

مدیرعامل شرکت سامان فولاد بیرجند گفت: به طور کلی درصد سود بانکی ٢٠ درصد بوده که با سود کارخانه اختلاف زیادی دارد و اگر سودهای بانکی را حذف کنیم می‌توانیم در این مجموعه به سود برسیم.
اختلاف چشمگیر سودهای بانکی بالا با سود اندک واحدهای تولیدی/ ضربه سنگین نوسانات مواد اولیه به واحد صنعتی فولاد
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، عصر امروز کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در شهرک صنعتی و در شرکت درنمای شرق بیرجند برگزار شد.
گفتنی است در حاشیه برگزاری این جلسه از سه واحد تولیدی بیرجند شامل شرکت سامان فولاد، شرکت لبنیات قهستان و شرکت درنمای شرق با حضور استاندار و دیگر اعضای این کارگروه بازدید به عمل آمد و به صورت میدانی مشکلات این واحدها بیان شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی در این جلسه اظهار داشت: کارگروه تسهیل استان با رویکرد بازدید از واحدها و رفع موانع این واحدها از برنامه های استاندار است.
داود شهرکی با اشاره به شرکت سامان فولاد بیرجند گفت: این واحد در سال ٩۴ به طور کامل تعطیل شد و هیچ فعالیتی نداشت و از سال ٩۵ فعالیت خود را آغاز کرد.
وی با بیان اینکه این شرکت با اشتغال مستقیم 80 نفر تولید خود را آغاز کرده است، یادآور شد: با مشکلاتی که در حوزه مسکن وجود داشته این شرکت توانسته با بازاریابی مناسب و دقیق محصولات تولیدی خود را به فروش برساند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: مشکلاتی که واحدهای صنعتی استان با آن مواجه هستند، در کارگروه تسهیل استان مطرح و اگر راهکاری برای آن ارائه نشود به کارگروه ملی ارجاع داده می‌شود.
حمیدرضا لطیفی مدیرعامل شرکت سامان فولاد بیرجند در ادامه این جلسه اظهار داشت: مجموعه سامان فولاد بیرجند از سال ٩۴ تعطیل شد و مجدد در شهریورماه سال ٩۵ با مساعدت مسؤولان راه‌اندازی شد.
وی با بیان اینکه در سال ٩۶ این کارخانه با بیش‌از ظرفیت قبلی که یک خط تولید بوده و در حال حاضر دارای چهار خط تولید می‌باشد و تجهیزات به روزتر کار خود را آغاز کرد، یادآور شد: مشکل اصلی این شرکت به دلیل نوسانات شدید قیمت آهن‌آلات و نرخ ثابت دستمزدها بوده که با این وجود باید نحوه پرداخت‌ها به این مجموعه به گونه‌ای باشد که سرمایه در گردش خوبی داشته باشیم تا بتوانیم این مشکلات را رفع کنیم.
لطیفی ادامه داد: به طور کلی درصد سود بانکی ٢٠ درصد بوده که با سود کارخانه اختلاف زیادی دارد و اگر سودهای بانکی را حذف کنیم می‌توانیم در این مجموعه به سود برسیم.
عدم شرکت در مناقصه‌ها به دلیل نبود نقدینگی
وی گفت: به دلیل نبود نقدیندگی در این ماه نخواهیم توانست در مناقصه‌ها شرکت کنیم که این امر سبب روند سیر نزولی این مجموعه می‌شود.
وی نیروی انسانی را سرمایه اصلی واحدهای صنعتی و تولیدی برشمرد و افزود: با اتکا به نیروی انسانی متخصص توانسته‌ایم در بحث فنی با دیگر واحدها رقابت کنیم.
مدیرعامل شرکت سامان فولاد بیرجند اضافه کرد: خوشبختانه حقوق کارکنان این مجموعه به طور کامل تاکنون پرداخت شده و حقوق معوقه نداریم.
لطیفی با اشاره به نداشتن معوقه بانکی این شرکت یادآور شد: امیداست بتوانیم با فائق آمدن به نوسانات قیمت مواد اولیه در راستای کمک به واحدهای تولیدی گام برداریم.
وی با ارائه درخواست 2 میلیارد تومان تسهیلات بانکی گفت: برای ادامه کار در این مجموعه این میزان تسهیلات مورد نیاز بوده که امیدواریم مساعدت لازم در این خصوص صورت گیرد.
علی محمدی مدیرعامل کارخانه لبنیات قهستان نیز در ادامه اظهار داشت: ظرفیت تولید این کارخانه تولید روزانه ٩ تن محصولات فرآوری شیر و هشت تن شیر است.
قیمت بالای شیر سبب پایین بودن حاشیه سود کارخانه‌های فرآوری لبنیات در خراسان‌جنوبی
وی با بیان اینکه این کارخانه فرصت اشتغال برای ٢٠ نفر را به شکل مستقیم فراهم کرده است، تصریح کرد: با توجه به قمیت بالای شیر حاشیه سود این واحد فراوری بسیار پایین است و اگر بتوانیم از ماشین‌آلات و موجودی کارخانه به عنوان وثایق بانکی استفاده کنیم بسیار می‌تواند به این مجموعه کمک شود.
مدیرعامل کارخانه لبنیات قهستان با اشاره به اینکه معافیات‌های مالیاتی شامل حال این مجموعه نمی شود که این امر مشکلی مضاعف بر دوش کارخانه گذاشته است، یادآور شد: هیچ تنفسی برای پرداخت تسهیلات از زمان راه‌اندازی این واحد نداریم.
علی الهیاری مدیرعامل شرکت درنمای شرق در ادامه این جلسه اظهارداشت: واحد درنمای شرق به تولید انواع مبلمان، تختخواب و محصولات چوبی می‌پردازد و در این صنعت از بهترین دستگاه‌ها استفاده می‌شود که این امر سبب شده بتوانیم بازار فروش خوبی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه کیفیت را اصل کار قرار داده‌ایم، افزود: با تلاش مضاعف توانسته‌ایم به یک برند تبدیل شویم.
فائق آمدن بر مشکلات واحدهای تولیدی با اتخاذ استراتژی‌های خاص
مدیرعامل شرکت درنمای شرق گفت: مشکلات فراوانی بر سر راه واحدهای تولیدی وجود دارد اما با استراتژی‌های خاص می‌توان این مشکلات را کنار زد و موفق شد.
الهیاری با اشاره به اینکه مدیران استان می‌خواهند به واحدهای تولیدی کمک کنند اما نمی‌توانند، یادآور شد: ارزآوری را یکی از آیتم‌های بسیار مهم برای خود می‌دانم.
وی خاطرنشان کرد: از مهم‌ترین مشکلات این مجموعه مشکلات مالی است.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۵۵۹۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , تسهیلات , صنعت