به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایرنا، عباس رکنی روز دوشنبه در جلسه مشترک کارگروه تخصصی اشتغال و کمیسیون هماهنگی بانک های استان افزود: از مجموع این طرح ها 252 مورد حدود 50 درصد مربوط به بخش کشاورزی است.
وی بیان کرد: تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری توسط چهار بانک عامل کشاورزی، صندوق کارآفرینی امید، توسعه تعاون و پست بانک پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه بین استان ها در زمینه جذب اعتبارات رقابت شدیدی ایجاد شده است، اظهار داشت: باید تلاش کنیم اعتبارات بیشتری توسط بانک های عامل و دستگاه های اجرایی استان جذب شود.
وی ادامه داد: اکنون برنامه ریزی های دقیق تری برای پیگیری و جذب اعتبارات مشاغل پایدار روستایی در حال انجام است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی یادآور شد: از مجموع طرح های معرفی شده به بانک های عامل تاکنون 55 طرح مصوب به مبلغ 39 میلیارد تومان مصوب شده است.
رکنی ادامه داد: در سه ماهه گذشته هشت کارگروه اشتغال برگزار شد و انتظار بود تسهیلات بیشتری توسط بانک های عامل پرداخت می شد.
وی اضافه کرد: از مجموع طرح های مصوب بانک ها، 13 طرح به مبلغ چهار میلیارد و 229 میلیون تومان مربوط به بانک کشاورزی، 13 طرح به مبلغ 26 میلیارد تومان در بانک توسعه تعاون، 13 طرح در پست بانک به مبلغ 6 میلیارد تومان و 16 طرح مربوط به صندوق کارآفرینی امید بوده است.
وی سقف تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری استان را حدود 118 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تاکنون از رقم مصوب شده توسط بانک های عامل فقط 15 میلیارد و 577 میلیون تومان برای طرح های معرفی شده پرداخت شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه فاصله نسبت بین طرح ها و میزان پرداختی تسهیلات زیاد است، از بانک های عامل استان خواست نسبت به تسریع در روند بررسی و پرداخت تسهیلات متقاضیان اقدام کنند.
رکنی افزود: معرفی طرح های اشتغال پایدار روستایی و عشایری از بهمن ماه 96 در استان آغاز شده است و همه شهرستان ها هر هفته در کمیته اشتغال طرح هایی در این زمینه معرفی می کنند.
وی بیان کرد: اکنون که تنها یکماه تا پایان جذب و پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری باقیمانده انتظار می رود دستگاه های اجرایی 90 درصد وقت خود را به این امر اختصاص دهند تا این تسهیلات ارزان قیمت در استان جذب شود.
وی از میزان پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری در استان گلایه کرد و افزود: در این زمینه برای رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم اما مدیران بانک های عامل باید جدیت بیشتری به خرج دهند.
مدیرکل دفتر جذب و سرمایه گذاری استانداری خراسان جنوبی نیز در این نشست گفت: در حال حاضر یکهزار میلیارد تومان طرح در دبیرخانه استان وجود دارد که اگر طرحی اهلیت ندارد می توان آن را به دستگاه مربوطه برگشت داد.
سید حامد حسینی افزود: طرح های مورد نظر مورد به مورد بررسی شده و یک تا دو هفته به طرح مهلت داده می شود تا نواقص را رفع کند در غیر اینصورت از گردونه خارج می شود.
وی اظهار داشت: از 9 طرح ملی اشتغال در استان 2 طرح هر کدام به مبلغ 15 میلیارد تومان از بانک برگشت داده شده است اما مجدد توسط بانک ملی تلاش می کنیم وارد گردونه شود.
وی بیان کرد: 31 خردادماه جاری باید میزان طرح های اشتغال روستایی و عشایری معرفی شده، پرداخت شده و در دست اقدام استان گزارش داده شود و تا پایان تیرماه نیز برای جذب تسهیلات زمان باقیست.
وی ادامه داد: به همان نسبت که امسال تسهیلات مشاغل روستایی و عشایری در استان جذب و تسهیلات آن پرداخت شود، تسهیلات سال آینده استان رقم خواهد خورد لذا دستگاه های اجرایی به ویژه بانک ها باید همکاری بیشتری داشته باشند.
انتهای پیام/4