به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از تسنیم، علی اربابی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای کاهش هزینههای درمانی بیماران خاص و صعب العلاج اظهار داشت: در بحث بیماران خاص و صعب العلاج دو مطلب وجود دارد.
وی افزود: بیمارانی هستند که بیمار خاص تلقی میشوند و تعریف بیمار خاص در سازمان بیمه سلامت برابر قانون تعریف خاص خود را دارد.
مدیرکل سازمان بیمه سلامت خراسان جنوبی بیان کرد: در این راستا در قانون به 5 مورد از بیماران خاص شامل بیماران دیالیزی، هموفیلی، تالاسمی، پیوند کلیه و ام اس اشاره شده که بیمار خاص هستند.
اربابی تصریح کرد: سازمان بیمه سلامت موظف است به این افراد در مورد بیماری خاص آنان خدمات با فرانشیز بسیار پایین و رایگان ارائه دهد و آنان را تحت پوشش قرار دهد.
وی خاطرنشان کرد: سازمان بیمه سلامت به این بیماران دفترچه خاص میدهد و این افراد از محلها و انجمنهای خاص خدمات مرتبط با بیماریشان را عمدتاً به صورت رایگان دریافت میکنند.
مدیرکل سازمان بیمه سلامت خراسان جنوبی یادآور شد: در بحث بیماران صعب العلاج نیز کمکهایی صورت گرفته است برای مثال برای بیماران دیابتی در سازمان بیمه سلامت و سایر سازمانهای بیمه گر سعی شده داروهایی مانند انسولین و داروهای مورد نیازشان را با فرانشیز پایین دریافت کنند.
اربابی افزود: برای بیماران سرطانی نیز از زمانی که در طرح تحول سلامت به عنوان بیماریهای صعب العلاج شناخته شدند داروهای بسیار گران قیمت این بیماران و برخی از خدماتی که دریافت میکردند و از تعهد بیمهها خارج بود مورد تعهد قرار گرفته است و با فرانشیز بسیار پایین است.
وی با بیان اینکه سازمان بیمهگر 90 درصد هزینههای درمانی بیماران صعب العلاج را تقبل و دریافت میکنند گفت: قرار بر این بود که در برنامه بودجه امسال چند عنوان دیگر به بیماران خاص اضافه شود که مورد تصویب قرار نگرفت.
مدیرکل سازمان بیمه سلامت خراسان جنوبی بیان کرد: در استان خراسان جنوبی 520 بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , بیمه سلامت , همایش