به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، علی اصغر موسوی کیا، امروز دوم تیر جاری در شورای اداری استان، اظهار کرد: برای سال تحصیلی جدید در بیرجند 350 کلاس درس کمبود داریم.
وی با بیان اینکه در مهرشهر بیرجند نیازمند 102 کلاس درس هستیم، افزود: بیشترین مشکلات کمبود فضای آموزشی مربوط به مرکز استان و شهرکهای اقماری آن است.
وی با اشاره به اینکه بحث نیروی انسانی در آموزش و پرورش بحث مهمی است، تصریح کرد: اگر همه تجهیزات وجود داشته باشد اما معلم در اختیار نباشد نظام یادگیری محقق نخواهد شد.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خراسانجنوبی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی استانی پهناور است که نزدیک 10 هزار دانش آموز در نوار مرزی آن مشغول تحصیل هستند، اظهار کرد: در حال حاضر 57 درصد معلمان، زن و 43 درصد مرد هستند که برای سال تحصیلی آینده 1137 معلم کمبود داریم.
موسوی کیا با اشاره به اینکه در سال جاری 165 هزار دانش آموز وارد مدارس میشوند، افزود: نزدیک 15 هزار کارکنان آموزشی در سال تحصیلی آینده مشغول به کار خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه با توجه به افزایش جمعیت در پایه اول، کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش بیشتر احساس میشود، اظهار کرد: درخواست داریم برای شهرستانهایی مانند نهبندان و سایر شهرهای مرزی که کمبود نیرو داریم مجوزهای موردی حق التدریس داده شود.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خراسانجنوبی با بیان اینکه مدارس شبانه روزی یک دانشگاه تربیتی است، تصریح کرد: اگر دانش آموزان مدارس کم جمعیت روستایی به مدارس شبانهروزی که ظرفیت خالی دارند منتقل شوند میتوانند از امکانات آموزشی بهتر بهرهمند شوند .
موسوی کیا با اشاره به اینکه 34 درصد مدارس ابتدایی استان، زیر 15 نفر دانشآموز دارند، افزود: از 17 هزار دانشآموز شبانه روزی حدود 11 هزار خوابگاهی هستند.
وی با اشاره به مشکلات فضا در آموزش و پرورش استان، بیان کرد: در حال حاضر در سطح شهر بیرجند 12 مدرسه تخریبی وجود دارد.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خراسانجنوبی از ادارات خواست تا اماکنی که از آموزش و پرورش در تملک ادارات است، برای جبران کمبود فضای کلاس درس و مدارس، در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , معلم , آموزش و پرورش