يکشنبه ۳ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۲۵
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی مزیت‌دار،

چتری برای حمایت از مشاغل خانگی

طرح ملی توسعه مشاغل خانگی مزیت‌دار، جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی با همکاری دستگاه‌های اجرایی بستر شناسایی مشاغل خانگی و اتصال به بازار را فراهم می‌کند .
چتری برای حمایت از مشاغل خانگی
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، امروزه ژ به عنوان راهكاري مهم براي ايجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان محسوب مي‌شود.
قابليت انجام اين نوع كسب و كار در «منزل» سبب ايجاد مزاياي بسياري براي شاغلين آن ها شده كه از جمله مي توان به ايجاد توازن بين مسئوليت خانوادگي زنان و اشتغال آنان، حذف هزينه‌هاي مربوط به خريد، رهن و اجاره كارگاه و اياب و ذهاب، استفاده از نيروي كار ساير اعضاي خانواده و ايجاد زمينه‌هاي كار خانوادگي، امكان انتقال تجارب از طريق آموزش غيررسمي به شيوه استاد- شاگردي بين اعضاء خانواده و... اشاره کرد.
به سراغ یکی از فعالان مشاغل خانگی استان آمدیم که در حرفه " رودوزی" که یکی از مشاغل مزیت دار استان محسوب می‌شود، فعالیت می‌کند.
رودوزی از هنرهای پرکاربرد و دارای تنوع بی‌شماری است که بر حسب منطقه و محل کار دارای ویژگی‌های ساختاری منحصر بفرد است.
مشاغل خانگی و نقش مهم آن در اقتصاد خانواده
فاطمه کمیلی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه خراسان جنوبی، اظهارکرد: حدود چهار سال در خانه و حدود هفت سال در کارگاه رودوزی و کاوردوزی را انجام داده‌ام.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۱۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم به وسیله این کارگاه در حال فعالیت هستند، افزود: آموزش‌های مورد نیاز را از طریق فنی و حرفه‌ای کسب کردم و اگر کسی مایل به انجام این کار باشد باید آموزش‌های لازم را فرا بگیرد.
این هنرمند استان در خصوص بازار فروش محصولات، تصریح کرد: در حال حاضر در سطح استان به هر میزانی که کار تولید کنیم بفروش می‌رسد و کار مانده در انبار نداریم.
کمیلی تاکید کرد: انتظار می‌رود از سوی نهادهای حمایتی، پشتیبانی و تسهیلاتی داده شود تا بتوانیم کارگاه را گسترش دهیم.
این پشتیبان طرح مشاغل خانگی ادامه داد: در سطح شهر مشتریان بسیاری داریم افرادی نیز داریم که این محصولات را معرفی و بفروش می‌رسانند و در نمایشگاه‌های مختلف نیز حضور داریم.
این هنرمند استان یادآورشد: در صورت اعطاء تسهیلات نیروی کار بیشتری را می‌توانیم جذب کینم ولی در حال حاضر به علت کوچک بودن کارگاه امکان حضور کارجویان در کارگاه را نداریم.
کمیلی با بیان اینکه افراد بسیاری نیز در این کارگاه حضور داشته و آموزش دیده و برای خود کار ایجاد کرده‌اند، خاطر  نشان کرد: این شغل پر درآمد بوده و اگر این کار ادامه داشته باشد می‌توان اقتصاد خانواده را تحت پوشش قرار دهد.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۵۷۶۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اشتغال , اقتصاد