دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۰۲
مدیر طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی گفت:

تغییر نگرش در متقاضیان اشتغال، عنصری در رفع مشکلات توسعه مشاغل خانگی در کشور

مدیر طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی گفت: اصلاح نگرش متقاضیان ورود به کسب و کارهای خانگی به عنوان یکی از عوامل رفع مشکلات اشتغال پایدار است.
تغییر نگرش در متقاضیان اشتغال، عنصری در رفع مشکلات توسعه مشاغل خانگی در کشور
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، مجتبی ابراهیمی اظهارکرد: در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی مزیت‌دار، سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی با همکاری دستگاه‌های اجرایی بستر شناسایی مشاغل خانگی و اتصال به بازار را فراهم می‌کند.
وی افزود: ما در این طرح سعی می‌کنیم فضای مناسب و امکانات لازم برای آموزش و فعالیت را برای صنعتگران فراهم کرده و همچنین با اتصال به بازارها و برندهای اصلی و گسترش بازار فروش را فراهم کنیم.
مدیر طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی اظهارکرد: در این طرح، مشاغل خانگی مزیت‌دار یعنی مشاغل سازگار با پتانسیل، منابع و فرهنگ استان شناسایی شده اند.  
ابراهیمی تاکید کرد: هدف جهاددانشگاهی از اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی حمایت از افرادی است که به صورت خرد در این حوزه فعالیت می‌کنند.
وی ادامه داد: با اجرای این طرح، افراد زیر نظر پشتیبان استانی و منطقه‌ای فعالیت و به برند ملی متصل خواهند شد و به عبارت دیگر زنجیره کسب و کار خانگی در حوزه مشاغل مزیت دار استان تکمیل خواهد شد.
مدیر طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه بسیاری از برندهای ملی و پشتیبان‌های استان معترف هستند که بازار کار و تجهیزات لازم را داریم اما نیروی کار نداریم، افزود: در قالب این طرح با آموزش افراد متقاضی از ظرفیت آنها برای تولید و اشتغال استفاده خواهد شد.
ابراهیمی با اشاره به نگاه تسهیلات محور در برخی افراد، افزود: افراد نگاه خود را برای ایجاد شغل از روی تسهیلات بردارند چرا که تسهیلات تنها عاملی کمک کننده در ایجاد اشتغال پایدار تلقی می‌شود.
وی یادآور شد: از دستگاه‌های حامی طرح مشاغل خانگی مانند کمیته امداد حضرت امام (ره) و بهزیستی در خواسست می شود افراد را به تشویق به حضور در این پروسه تشویق کنند تا هزینه‌های دولتی و چتر حمایتی سازمان‌ها نیز بهینه شود.
 
 

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۵۹۲۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اشتغال , جهاددانشگاهی