جمعه ۱۵ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۵۸
مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی:

چهره نادرست از استان مانع جذب گردشگر می شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: چهره ای از خراسان جنوبی نشان داده شده است که مانع جذب گردشگر به استان می شود.
چهره نادرست از استان مانع جذب گردشگر می شود
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایرنا، حسن رمضانی روز پنجشنبه در نشست هماهنگی همایش بین المللی کویر لوت و فرصت های پیش رو افزود: نباید تلاش یکدیگر را خنثی کنیم و اگر در تمامی امور انسجام باشد بدون شک بسیاری از مشکلات ما حل خواهد شد.
وی از مسئولان و مطبوعات استان خواست همیشه در ارتباط با مشکلاتی از قبیل آمار تصادفات جاده ای، وضعیت زیرساخت های جاده و سایر مشکلات استان تیتر نزنند چون در آینده گردشگری استان تاثیرات منفی می گذارد.
وی ادامه داد: پارسال 30 میلیارد تومان تسهیلات به پروژه های سرمایه گذاری پرداخت شد که 80 درصد مربوط به اقامتگاه های بوم گردی بوده و نشان می دهد سرمایه گذاران افق را روشن می بینند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: تمامی کویرهای استان در حوزه سرمایه گذاری جایگاه ویژه ای دارند که احداث اقامتگاه های بوم گردی در این مناطق مورد توجه ماست.
وی گفت: اکنون 33 اقامتگاه بوم گردی در استان فعال است که تا پایان سال به 50 مورد افزایش می یابد و بیشتر آنها کنار جاذبه های کویر احداث شده است.
وی اظهار داشت: ورود گردشگران خارجی به استان امسال نسبت به سال قبل 30 درصد و گردشگران داخلی 25 درصد افزایش یافت که عمدتا با هدف کویر سفر کرده اند.
رمضانی بیان کرد: از ابتدای فروردین ماه امسال تا 15 اردیبهشت 48 تور (مسافرت هدف گذاری شده) داخلی به مقصد استان سفر کرده اند که فرصت خوبی برای صنعت گردشگری استان در اختیار ما قرار داده است.
وی گفت: ورود گردشگران داخلی و خارجی به استان در سایر بخش ها اثرگذار است همچنان که در 15 روز نوروز امسال حدود 2 میلیارد تومان صنایع دستی در استان به فروش رفت.
وی یادآور شد: در حال حاضر سه اثر کویر بیابان لوت، قنات بلده فردوس و باغ اکبریه بیرجند ثبت جهانی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: پرونده آسبادهای استان نیز برای یونسکو ارسال شده که امید است ماه های آینده به عنوان چهارمین اثر استان ثبت جهانی شود.
وی کویر را یکی از ظرفیت های بزرگ صنعت گردشگری استان دانست و بیان کرد: ثبت جهانی کویر لوت بهانه ای برای معرفی بیشتر آن شد و از آن زمان تاکنون اتفاقات خوبی رقم خورده است.
وی با تاکید بر اینکه باید در حوزه های سخت افزاری و نرم افزاری کویر اقدام شود اظهار داشت: اطلاعات پژوهشی کویر از جمله گونه شناسی حیات جانوری، شناخت پوشش گیاهی کویر اقداماتی در دست انجام است.
رمضانی تصریح کرد: این بدان معنا نیست که در استان مشکلی در زمینه گردشگری وجود ندارد بلکه مشکلات ما زیرساختی است.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی را با هیچ استانی نمی توان مقایسه کرد گفت: به دلیل اینکه زیرساخت های حمل و نقل استان با مشکل مواجه است لذا این عامل سبب بی انگیزه شدن گردشگران می شود.
وی با تاکید بر اینکه باید جذابیتی ویژه برای سرمایه گذار استان فراهم کرد افزود: باید از منابع کمک های فنی و اعتباری در اختیار ما گذاشته شود تا بتوانیم حداقل 2 درصد نرخ تسهیلات را پایین بیاوریم.
رمضانی گفت: در زمینه حمل و نقل هوایی باید اقدام موثری انجام شود که بتازگی توسط بخش خصوصی اقداماتی برای سرمایه گذاری برقراری پرواز در حال انجام است.
وی با تاکید بر اینکه برای تورگردانان استان باید یارانه سفر پرداخت شود ادامه داد: یکسال برای این مهم در استان یارانه گذاشته شد که تاثیرات بسیار خوبی در بر داشت.
وی بیان کرد: نرخ بلیت پرواز از سال 95 تاکنون افزایش چشمگیری داشته است اما این موضوع را باید برای تورگردانان دید لذا ابتدا باید مشکلات زیرساختی استان را حل و فصل کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: برگزاری همایش بین المللی کویر لوت سال آینده در استان فرصت مغتنمی است که باید متخصصان، اندیشمندان و سرمایه گذاران کمک کنند تا راه برون رفت از این مشکلات را پیدا و کویر را تبدیل به مقصد گردشگری کنیم.
وی اضافه کرد: اولین اقامتگاه بیابانی ایران در حال حاضر در روستای دهسلم نهبندان احداث شده که از نظر کمیت شاید فضای آن در حد هشت سوئیت باشد اما در حد هتل پنج ستاره است و به زودی افتتاح می شود.
رمضانی گفت: علاوه بر این پنج اقامتگاه بوم گردی دیگر نیز در دهسلم احداث شده که بر زندگی مردم این منطقه تاثیر زیادی گذاشته است.
همچنین در این نشست اعلام شد نخستین همایش بین المللی کویر لوت با محوریت اتاق های بازرگانی سه استان حاشیه کویر (خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان) اردیبهشت 98 در دانشگاه بیرجند برگزار می شود.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۰۵۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , میراث فرهنگی , گردشگری