به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، احمد محبی شامگاه جمعه در نشست هماندیشی بنیاد پژوهشهای فرهنگی خراسان جنوبی اظهار داشت: باید 20 سال پیش به دنبال ایجاد و راهاندازی بنیاد پژوهشهای فرهنگی در خراسان جنوبی بودیم زیرا این استان مهد بزرگان زیادی است که در زمینههای مختلف سرآمداند.
وی افزود: باید مجموعه عامالمنفعه با تمام تلاش و انسانهای عاشقی و توانمند بنیاد پژوهشی که شکل گرفته را پشتیبانی کنند زیرا چند روزی است که مجوز بنیاد صادر شده و محمدرضا مجیدی در خصوص پژوهش فرهنگی استان ابراز علاقه داشتهاند.
مدیرکل ارشاد خراسان جنوبی گفت: پیگیری زیادی برای تشکیل بنیاد پژوهشی داشتیم که مجموعه شامل هنرمندان استان خراسان جنوبی بوده و اعضای هیئت موسس هلدینگ هستند در استان خراسان جنوبی یک تعاونی چند منظوره جانبازان داریم و دیگری اصحاب هنر است که شامل 4 هزار نفر است امیدواریم با آغاز بهکار بنیاد فرهنگی استان اتفافات خوبی رقم خورد.
جای بنیاد پژوهشهای فرهنگی در مرکز خراسان جنوبی خالی بود
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی هم در این مراسم اظهار داشت: فرهنگ غنی مردمان خراسان جنوبی و بیرجند از گذشتههای دور بوده و افراد تحت تاثیر این فرهنگ بودند.
حسن رمضانی افزود: جای بنیاد پژوهشهای فرهنگی در مرکز خراسان جنوبی خالی بود زیرا در این استان ظرفیتهای فرهنگی هنری زیادی وجود دارد و اگر حتی در حوزه مردمشناسی دهها کار کنیم باز هم هنوز جا برای مطالعه و پژوهش وجود دارد که میتوان آن را چاپ و معرفی کرد.
وی گفت: در موضوعات معماری و باستانشناسی اخیرا در تخچر آباد نمونههایی از عبادتگاه پیدا کردیم که تنها یک نمونه عبادتگاه دوره ماد در ایران وجود داشته و این نمونه تخچرآباد دومین نمونه در کشور است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی بیان کرد: نباید برای انجام کارهای از جمله برنامههای پژوهشی و فرهنگی کار موکول به اعتبارت شود زیرا اگر این دلیل باشد کار زمانهای زیادی را سپری خواهد کرد.
انتهای پیام /4
کلمات کليدی: خراسانتایم , تسهیلات , پژوهش