مدیرعامل شركت گاز خراسان جنوبی گفت:

گازرسانی به 500 واحد صنعتی خراسان جنوبی در راستای توسعه توليد

16 تير 1397 ساعت 22:02

مدیرعامل شركت گاز خراسان جنوبی گفت: در سال جاري براساس مصوبه شوراي اقتصاد، گازرساني و اجراي خط اختصاصي تا ورودي براي بيش از 500 واحد صنعتي و توليدي بدون اخذ هزينه، كمك شاياني به بخش توليد و صنعت و بنگاههاي زود بازده و افزايش اشتغال خواهد کرد.


به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، سیدمحمود هاشمی با تشریح برنامه های شرکت گاز خراسان جنوبی برای تقويت بخش توليد و صنعت و افزايش اشتغال اظهار کرد: توسعه گازرساني به شهرها و روستاهای باقيمانده استان از دیگر برنامه های شرکت گاز استان است.
وي افزود: با گازرساني به چهار شهر فاقد گاز استان در سال جاري شامل؛ شهرهاي نهبندان، شوسف، ديهوك و درح، تمامی شهرهاي استان طی امسال تحت پوشش كامل گاز طبيعي قرار می گیرند.
مدیرعامل شركت گاز خراسان جنوبی تصریح کرد: در صورت همكاري همه جانبه دستگاههاي اجرايي استان و تخصيص بودجه و نقدينگي توسط شركت ملي گاز ايران ، طي دو سال آينده حدود 400 روستاي استان به شبکه گاز سراسری متصل شده و درصد جمعيت روستايي برخوردار از گاز طبيعي به بيش از 80 درصد افزايش يابد.
وی با اشاره به اهميت گازرساني به روستاها افزود: با اجراي   شبكه‌هاي گاز روستايي زمينه براي گازرساني به ساير مراكز عمده صنعتي و توليدي و بنگاههاي كوچك زودبازده كه اكثراً در حاشيه روستاها هستند فراهم مي‌شود.
هاشمی بیان کرد: اجراي پروژه هاي گازرساني سبب توسعه عدالت اجتماعي در سطح جوامع روستايي و افزايش رغبت روستائيان براي ماندن در روستاها شده كه اين خود عامل افزايش محصولات كشاورزي و رونق اقتصادي ، افزايش اشتغال روستاييان و نیز برقراری امنیت در استان بویژه در نقاط مرزی خواهد شد.
مدیرعامل شركت گاز خراسان جنوبی یاداور شد:: گازرساني به مراكز عمده كشاورزي مجاور شهرها و روستاها مشابه مرغداريها، گلخانه‌ها، صنايع مرتبط با بخش كشاورزي و دامداري ضمن افزايش بهره‌وري، سبب توسعه امنيت غذايي در سطح جامعه خواهد شد.
وی افزود: گازرساني به مراكز روستايي و مراكز عمده صنعتي و كشاورزي ضمن تقويت بخش صنعت و توليد، زمينه را براي جايگزيني سوخت پاك بجاي سوخت‌هاي فسيلي فراهم خواهد آورد.
مدیرعامل شركت گاز خراسان جنوبی گفت: با انتقال گاز به شهرها   و روستاها و برخورداري مردم از گاز طبيعي، پيش بيني مي‌شود سالانه از تخريب حدود يك ميليون درختچه منابع طبيعي جلوگيري شود كه اين امر منجر به پايداري محيط زيست (خصوصاً محيط زيست روستايي) خواهد شد.
وی بیان کرد: با گازرساني به مناطق مرزي استان، توزيع سوخت‌هاي مايع فسيلي به اين مناطق کاهش یافته و در نتيجه اين اقدام، از قاچاق سوخت به خارج از كشور جلوگيري شده و اشتغال مردم از نوع اشتغال غيرقانوني و زيرزميني تبديل به اشتغال توليد محور در بخش‌هاي كشاورزي و دامداري شده است.
هاشمی با بیان اینکه با اجراي اين پروژه‌ها زيرساخت هاي اصلي براي استقرار مراكز جديد التاسيس فراهم مي شود تصریح کرد: سالانه از طريق كميته امور زيربنايي استان، ستاد سرمايه‌گذاري استان و ساير نهادها از جمله نظام مهندسي، كشاورزي و منابع طبيعي استان حدود 2000 مجوز احداث مراكز صنعتي، توليدي و كشاورزي صادر مي‌شود كه اجراي پروژه هاي گازرساني زمينه را براي تامين گاز و سوخت مصرفي آنها فراهم مي‌كند.
 

انتهای پیام/4


کد مطلب: 16092

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/16092/گازرسانی-500-واحد-صنعتی-خراسان-جنوبی-راستای-توسعه-توليد

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir