يکشنبه ۱۷ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۴۵
دکترای جامعه شناسی تشریح کرد:

چگونه سواد رسانه‌ای خود را افزایش دهیم؟

دکترای جامعه شناسی گفت: در عصر حاضر سواد تنها به معنای داشتن سواد خواندن و نوشتن نیست بلکه به معنای برخورداری از ارتباط عاطفی ، سواد رسانه‌ای و سواد مالی است.
چگونه سواد رسانه‌ای خود را افزایش دهیم؟
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، محمود تیموری با اشاره به کارکرد رسانه‌ها در زندگی امروزه، اظهار کرد: رسانه‌ها کارکردهای مختلفی مانند سرگرمی و اطلاع رسانی دارند.
وی بیان کرد: پیام‌های رسانه‌ها توسط افراد مختلفی ارائه می‌شوند و باید خانواده‌ها در شناخت این پیام رسان‌ها و گردانندگان آن‌ها شناخت داشته باشند.
این دکترای جامعه شناسی با اشاره به اینکه مادران باید بدانند که چگونه فرزندان خود را در استفاده هوشمندانه از رسانه‌ها کمک کنند، تصریح کرد: خانواده‌ها باید فیلم‌های مختلف را طبقه بندی و متناسب با سن فرزند خود این فیلم‌ها را در اختیار آنان قرار دهند.
تیموری با اشاره به بازی‌های رایانه‌ای و انواع آن، افزود: در عصر حاضر سواد تنها به معنای داشتن سواد خواندن و نوشتن نیست بلکه به معنای برخورداری از ارتباط عاطفی، توانایی تربیت فرزندان، سواد رسانه‌ای و سواد مالی است.
وی اظهار کرد: در جامعه امروز، بسیاری از خانواده‌ها نسبت به رسانه‌ها آگاهی ندارند و این امر باعث شکاف بین فرزندان و والدین می‌شود.
این دکترای جامعه شناسی یادآور شد: خانواده‌ها لازم است شناخت بیشتری نسبت به کیفیت روابط با فرزندان و جهت دهی آنان برای استفاده از رسانه‌ها داشته باشند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۱۱۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , سواد رسانه‌ای , فضای مجازی