به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری مهر، کاظم قائمی عصر شنبه در مراسم تقدیر از گروه خیر خواهانه تخصصی جراحی پلاستیک و ترمیمی مرهم بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از سال ۶۴ با پذیرش ۵۰ دانشجو فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی با اشاره به موفقیت های این دانشگاه بیان کرد: در حال حاضر دانشگاه بیرجند داری ۹ دانشکده در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، مامایی و پیراپزشکی فعال است.
قائمی با بیان اینکه سه هزار و ۵۱۱ دانشجو در ۲۴ کد رشته تحصیلی مشغول تحصیل هستند، افزود: از این تعداد، ۹۷۹ نفر در رشته دکترای پزشکی، ۲۰ دانشجوی پزشکی و ۱۸۳ دانشجوی کارشناسی ارشد هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: همچنین این دانشگاه دارای ۲۵۹ عضو هیئت علمی است.
وی رسیدن به دانشگاه برتر شرق را هدف فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند دانست و اظهار کرد: ارتقاء سلامت و کیفیت بهره وری آموزشی این دانشگاه را ممتاز کرده است.
قائمی تصویب آموزش دستیار جراحی مغز و اعصاب را از جمله موفقیت های این دانشگاه دانست و گفت: پیگیری برای تاسیس مجتمع آموزشی نهبندان از دیگر موفقیت ها است.
هشتمین سفر وزیر بهداشت به خراسان جنوبی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه وزیر بهداشت تاکنون هفت سفر به خراسان جنوبی داشته است، گفت: در آینده ای نزدیک هشتمین سفر وزیر را خواهیم داشت.
وی با اشاره به راه اندازی مرکز شیمی درمانی بیرجند بیان کرد: تاکنون سه هزار و ۶۱۹ بیمار در این مرکز شیمی درمانی شده اند.
قائمی از رشد ۴۵ درصدی تخت های بیمارستانی خبر داد و گفت: راه اندازی مرکز بیماران خاص، راه اندازی بیمارستان رازی و راهاندازی بیمارستان رادیولوژی و انکولوژی ایران مهر از دیگر موفقیت های این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به استقرار دو مرکز اورژانس هوایی در استان بیان کرد: تاکنون ۲۹۵ پرواز انجام شده و ۳۴۱ بیمار جا به جا شده اند.
وی از راه اندازی مرکز درمان ناباروری خبر داد و گفت: در حال حاضر فلوشیپ نازایی نداریم.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , جراحی پلاستیک , دانشگاه علوم پزشکی بیرجند , گروه مرهم