به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری مهر، حسن رمضانی ظهر یکشنبه در جلسه شورای معادن استان، اظهار کرد: استان خراسان جنوبی به دلیل ساختار زمینشناسی که دارد، ظرفیت بسیارخوبی در حوزه سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی دارد.
وی با بیان اینکه طی سال گذشته ۲۰ دوره آموزشی تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در استان برگزار شده است، افزود: در این کلاس ها حدود ۱۵۰ نفر آموزش های مربوط به این حرفه را فرا گرفته اند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۱۰ پشتیبان در قالب تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی تسهیلات دریافت کرده اند، گفت: تا کنون ۲۰ مجوز نیز در این حوزه صادر شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد چهار تعاونی در حوزه سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در استان فعالیت می کنند، عنوان کرد: پنج مرکز آموزشی ثابت در این حوزه در استان وجود دارد.
رمضانی ادامه داد: تعداد ۱۲ طرح با موضع تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی با مبلغ درخواستی پنج میلیارد تومان در سامانه کارا نیز ثبت شده است.
وی با اشاره به اینکه اکثر آموزش ها در حوزه تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در استان در سطح مقدماتی است، بیان کرد: اگر بتوانیم مراکز آموزشی با تجهیزات مدرن تر در استان ایجاد کنیم یقینا به در دست گرفتن بازار در این حوزه کمک کرده ایم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان جنوبی افزود: در سال جاری مرکز بزرگ آموزش تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در استان از محل اعتبارات دولتی توسط سازمان میراث فرهنگی ایجاد خواهد شد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , میراث فرهنگی , تراش سنگ