دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۲۶
محمدحسین بهمدی

اسلام خالی از برائت دین منزوی و مرده‌ای است/ لزوم هوشیاری در برابر نفوذ جریانات سکولار

اسلامی که خالی از برائت از مشرکین و حمایت از مستضعفین باشد دین منزوی و مرده‌ای است که فقط در خدمت مستکبرین و تأمین‌کننده آمال و آرزوهای این نوع افراد است.
اسلام خالی از برائت دین منزوی و مرده‌ای است/ لزوم هوشیاری در برابر نفوذ جریانات سکولار
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمدحسین بهمدی در یادداشتی نوشت: خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید: «جن و انس را فقط برای عبادت خودم آفریده‌ام.»، اما آیا این عبادت صرف نماز خواندن، روزه و یا تلاوت قرآن است؟
به‌راستی اگر مفهوم عبادت خداوند فقط محدود به همین بخش از واجبات دین باشد ایمان کاملی داریم؟
دشمنانی که از صدر اسلام تاکنون به دنبال نابودی تعالیم اسلام ناب محمدی بوده و هستند پس از ناامید شدن از روش‌های سخت و متوسل شدن به روش‌های سلبی به دنبال استفاده از روش‌های ایجابی برای رسیدن به مقصود خود هستند.
نمونه بارز آن‌که در تاریخ اسلام آمده ایمان آوردن ابوسفیان سردسته مشرکان قریش است که پس از متزلزل شدن جایگاه و قدرتش برای ادامه همان راه گذشته خود علیه اسلام ناب مکتبی از اسلام را که اشرافی و منهای استکبارستیزی است بنیان نهاد.
رهبر کبیر انقلاب(ره) و مقام معظم رهبرینیز در زمان‌های مختلف از تقابل اسلام ناب و اسلام آمریکایی که همان اسلام اشرافی و حافظ قدرت زورگویان و مستکبران است سخن گفته و خطر نفوذ این نوع دین‌داری را به مسلمین گوشزد نموده‌اند.
در جامعه کنونی ما نیز برخی نمادهای اسلام سکولار که طرفداران آن خواهان عبادتی بدون برائت از مشرکین و جدا کردن حساب سیاست از دیانت هستند ظاهر گردیده است.
وقتی پس از نمازهای واجب عده‌ای از گفتن چند جمله ساده که شامل تکبیر و برائت از مشرکین است ابا دارند آیا این را چیزی به غیر از نفوذ این نوع تفکر در بین صفوف مسلمین می‌توان دانست؟
باید به این افراد عافیت‌طلب و کم‌اطلاع یادآور شد که در بین واجبات دین اصولی به نام تولی و تبری نهادینه شده که انجام آن‌ها کمتر از اقامه نماز و روزه‌داری و تلاوت قرآن نیست.
حتی در اهمیت این واجب شرعی احادیث معتبر زیادی از اهل‌بیت(ع) نقل شده است که امام صادق(ع) می‌فرمایند: «این سه چیز از علامت‌های مؤمن است: خداشناسی او و چه کسی را دوست می‌دارد و چه کسی را دشمن.»
و یا می‌فرمایند: «دروغ می‌گوید کسی که ادعای محبت ما را می‌کند ولی از دشمنان ما تبرّی و بیزاری نمی‌جوید.»
به‌راستی انقلابی که چنین امنیت، عزت و اقتداری را برای ایران و اسلام آفریده است قابل حمایت نیست؟ آیا کسی که خود را مؤمن می‌پندارد نباید از دشمنان دین خدا که با همان اصول خصمانه اما با روش‌هایی جدیدتر که نوعی جاهلیت مدرن برای حذف دین از اجتماع و یا به انزوا کشاندن آن هستند تبری بجوید؟
 برای اثبات این نظریه باید یادآور شد که یکی از مقامات ارشد دولت مستکبر آمریکا اعتراف کرده بود که کشورش به دنبال حذف نظام اسلامی و جایگزینی آن با نظامی طاغوتی شبیه به حکومت شاه و یا آل سعود است و هر کس که بخواهد می‌تواند آزاد باشد و آن‌قدر نماز بخواند و تسبیح بچرخاند که پوست انگشت و پیشانی‌اش ضخیم شود.
در پایان بایستی ذکر کرد اسلامی که خالی از برائت از مشرکین و حمایت از مستضعفین باشد دین منزوی و مرده‌ای است که فقط در خدمت مستکبرین و تأمین‌کننده آمال و آرزوهای این نوع افراد است و کسانی که به دنبال حذف مصداق بارز ضدیت با چنین آئینی که شعار «مرگ بر آمریکا» است می‌باشند اگر ندانسته باشد جاهلانه و اگر دانسته باشد عامدانه به دنبال خدمت به استکبار هستند.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۱۵۵
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , استکبار , اسلام