سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۳۵
فرماندار بیرجند:

کمک به مدارس اختیاری است

فرماندار بیرجند گفت: با توجه به نیازمندی های آموزش و پرورش در بخش سرانه آموزشی مدارس، اولیای دانش آموزان به صورت اختیاری می توانند مشارکت کنند و اجباری در کار نیست.
کمک به مدارس اختیاری است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایرنا، علی ناصری روز سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان بیرجند افزود: کمبود شدید سرانه آموزشی، برخی مدارس این شهرستان را نیازمند مشارکت والدین دانش آموزان کرده است اما این مشارکت باید به صورت کامل اختیاری باشد.
وی گفت: بیرجند جزو شهرستان هایی است که در مصوبه های شورای آموزش و پرورش کمترین میزان مشارکت مصوب می شود اما والدینی که می توانند بیشتر در زمینه آموزشی مدارس سهیم باشند، همکاری کنند.
وی با بیان اینکه هر سال مدارس روستایی و مناطق آسیب پذیر از این امر مستثنی هستند تصریح کرد: در بقیه مدارس شهرستان هم برخی سازمان های مردم نهاد آمادگی کامل برای ورود به سرانه آموزشی مدارس را دارند که از این ظرفیت باید به خوبی استفاده شود.
فرماندار بیرجند درباره انشعابات مدارس شهرستان توضیح داد: از سال گذشته به تمامی دستگاه ها ابلاغیه ای فرستاده شده است که حق هیچگونه قطع انشعاب مربوط به مدارس را ندارند اما مدیران مدارس هم با برنامه ریزی دقیق باید اصل صرفه جویی را در مدارس فرهنگ سازی و اعمال کنند.
وی اظهار داشت: انجمن های اولیا و مربیان مدارس با شناسایی و دعوت از خیران می توانند بسیاری از مشکلات پیش رو را حل کنند و تحقق این مهم نیازمند هم افزایی هرچه بیشتر است.
ناصری گفت: از منابع دولتی نخواهیم توانست در کوتاه مدت مشکلات مربوط به آموزش و پرورش را حل کنیم و باید از توان خیران مدرسه ساز استفاده کرد.

** کمبود 357 کلاس درس در بیرجند
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بیرجند هم در این نشست گفت: با توجه به تخلیه روستاها و سیل مهاجرت به مرکز استان و از طرفی وضعیت مساکن مهر، 357 کلاس درس در بیرجند نیاز است.
محمدرضا ضیایی اظهار داشت: با توجه به استقرار کامل نظام آموزشی در سال آینده، به این میزان افزوده خواهد شد که باید تدبیری اندیشیده شود.
وی گفت: استقرار این نظام، کمبود نیروی انسانی، امکانات و فضای آموزشی را در بر خواهد داشت که برای کمبود نیروی انسانی با دعوت از پیشکسوتان تا حدی بر مشکل فائق خواهیم آمد.
وی ادامه داد: در بحث کمبود امکانات برای تجهیز یک هنرستان 600 میلیون تومان اعتبار نیاز است و از طرفی مشکل فضای آموزشی با توجه به کمبودهای پیش رو دوچندان خواهد شد.
مدیر آموزش و پرورش بیرجند با بیان اینکه هیچگونه نگرانی در مورد ثبت نام دانش آموزان در سال تحصیلی جدید وجود ندارد تصریح کرد: اگر نیاز باشد تمام مدارس شهرستان را به صورت 2 شیفت اداره خواهیم کرد تا با مشکلی مواجه نشویم.
وی گفت: تاکنون 62 مدرسه به صورت 2 شیفت اداره می شوند و 12 مدرسه به نوعی تخریبی است اما مورد استفاده قرار می گیرد که باید مورد توجه باشد.
ضیایی افزود: هم اکنون 246 کلاس درس در مساکن مهر و 69 کلاس درس در شهرک های اقماری مرکز استان کمبود و بیشترین مشکلات مربوط به منطقه حاجی آباد است.
وی در مورد کمک هزینه های پیشنهادی آموزش و پرورش برای کمک به سرانه آموزشی مدارس توضیح داد: کمک هزینه سرانه برای مدارس عادی و دولتی در سال گذشته 50 هزار تومان بوده است که امسال 60 هزار تومان پیشنهاد می شود.
وی با بیان اینکه کمک هزینه مدارس هیات امنایی دوره اول و دوم ابتدایی در سال گذشته 250 هزار تومان بوده است افزود: رقم پیشنهادی امسال 300 هزار تومان است.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بیرجند تصریح کرد: پیشنهاد کمک سرانه برای دوره اول متوسطه هیات امنایی در سال گذشته 300 هزار تومان و برای دوم متوسطه 350 هزار تومان بوده است که امسال به ترتیب رقم 360 و 420 هزار تومان پیشنهاد می شود.
وی گفت: مدارس شاهد و تیزهوشان هم طبق ابلاغیه وزارتخانه به مدارس ابلاغ خواهد شد.
ضیایی افزود: رقم های پیشنهادی عموما در انجمن اولیا و مربیان مدارس کمتر و گاهی کمتر از 10 درصد آن به صورت اختیاری دریافت می شود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۲۱۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , مدارس , آموزش و پرورش