در نشست خبری مدیر کل بهزیستی مطرح شد
سازمان اتباع بیگانه ساز و کار خاصی برای کودکان کار ندارد /۱۸۷ خانواده در نوبت پذیرش فرزند خوانده
23 تير 1397 ساعت 17:36
مدیر کل بهزیستی خراسانجنوبی با بیان اینکه نگهداری از کودکان افاغنه در مجموعه فعالیتهای بهزیستی تعریف نشده است، گفت: ساماندهی این کودکان بر عهده اتباع بیگانه است که متأسفانه اتباع بیگانه ساز و کار خاصی برای این کودکان ندارد لذا اگر کودک کار داریم مدعی هستیم که افاغنه هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، علی عربنژاد ظهر امروز در نشست خبری، به پدیده کودکان کار و خیابانی اشاره کرد و اظهار داشت: کودک خیابانی ایرانی نداریم و کودکانی که در سطح خیابانها رؤیت میشوند همان کودکان فرار هستند.
وی با بیان اینکه نگهداری از کودکان افاغنه در مجموعه فعالیتهای بهزیستی تعریف نشده و بهزیستی تنها میتواند به آنها خدمات بدهد، بیان داشت: ساماندهی این کودکان بر عهده اتباع بیگانه است که متأسفانه اتباع بیگانه ساز و کار خاصی برای این کودکان ندارد لذا اگر کودک کار داریم مدعی هستیم که افاغنه هستند.
مدیر کل بهزیستی خراسانجنوبی شعار هفته بهزیستی را «بالندگی و صیانت اجتماعی با توصیه به زیستن» اعلام کرد و گفت: سازمان بهزیستی سه راهبرد توسعه فعالیتهای پیشگیری از معلولیتها و کاهش آسیبهای اجتماعی، توانمندسازی و حمایت از معلولان و توسعه مشارکتهای جمعی را در دستور کار قرار داده است.
عربنژاد حوزه کاری بهزیستی را در سه حوزه تخصصی پیشگیری، اجتماعی و مشارکتهای مردمی و پشتیبانی عنوان کرد و افزود: در سال گذشته 102 هزار نفر در خراسانجنوبی از خدمات بهزیستی بهرهمند شدند.
افتتاح 161 واحد مسکونی شهری و روستایی
وی از افتتاح 161 واحد مسکونی شهری و روستایی همزمان با هفته بهزیستی خبر داد و به اهم فعالیتهای بهزیستی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: کاشت حلزون برای 47 نفر، استفاده 211 نفر از مشوقهای بیمهای، بهرهمندی سه هزار و 535 نفر از خدمات مشاوره ژنتیک، اجرای طرح غربالگری ژنتیک برای دو هزار و 300 نفر، بهرهمندی 210 نفر از خدمات طرح ملی کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی، از اهم فعالیت های این سازمان در سال گذشته است.
1695 نفر پشت نوبت دریافت خدمات بهزیستی
مدیر کل بهزیستی خراسانجنوبی با بیان اینکه هماکنون 21 هزار و 513 نفر در حوزه توانبخشی خدمات دریافت میکنند، اضافه کرد: در حال حاضر یک هزار و 695 نفر پشت نوبت دریافت خدمات بهزیستی هستند.
عربنژاد مطرح کرد: میزان مستمری هر خانواده یک نفر با احتساب یارانه 193 هزار و 500 تومان، دو نفره 340 هزار تومان، سه نفره 460 هزار و 500 تومان و چهار نفره به بالا 601 هزار تومان است.
بهرهمندی 300 خانواده چند قلو از خدمات بهزیستی
وی از بیمه شدن 684 زن سرپرست خانوار شهری و یک هزار و 179 زن روستایی خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته 300 خانواده چند قلو از خدمات بهزیستی بهرهمند شدند.
مدیر کل بهزیستی خراسانجنوبی وی اعلام کرد: من جزو مدیران هیاهو راه انداز نیستم و این خود به عنوان یک ضعف است که شاید برخی گمان کنند کاری انجام نمیشود.
عربنژاد از وجود 28 مرکز درمان و کاهش آسیبهای اجتماعی و هفت مرکز کمپ ترک اعتیاد در خراسانجنوبی خبر داد و گفت: سال گذشته یک هزار و 652 نفر در حوزه درمان و کاهش آسیبهای اجتماعی به مراکز بهزیستی مراجعه کردند که از این تعداد یک هزار و 146 نفر یارانه درمان گرفتند.
توانمندسازی 176 معتاد بهبود یافته در استان
وی همچنین از توانندسازی 176 معتاد بهبود یافته در استان خبر داد و یادآور شد: از این تعداد تنها 93 نفر موفق به اخذ تسهیلات شدند که مجموع تسهیلات پرداخت شده به این افراد 13 میلیارد و 916 میلیون ریال است.
187 خانواده در نوبت پذیرش فرزند خوانده
شیخانی معاون اجتماعی بهزیستی خراسانجنوبی به شرایط فرزندخواندگی در استان اشاره کرد و گفت: شرایط فرزندخواندگی در خراسانجنوبی همانند سایر نقاط کشور است و هیچ فرقی با سایر استانها ندارد.
وی از واگذاری 12 کودک از ابتدای امسال خبر داد و گفت: همچنین 187 خانواده در نوبت پذیرش فرزند خوانده هستند.
نگرانی برگشت اعتبارات وجود ندارد
جواد رجبی معاون نیروی انسانی بهزیستی خراسانجنوبی اعتبارات بهزیستی استان را در سال گذشته از محل اعتبارات تملک و دارایی 14 میلیارد و 200 میلیون ریال اعلام کرد و بیان داشت: سازمان بهزیستی تمام این اعتبارات را جذب کرده و این نگرانی که اعتبارات برگشت خواهد خورد وجود ندارد.
وی با بیان اینکه تخصیص اعتبارات سازمانهای دولتی در قالب اسناد خزانه و سامانه تدارکات الکترونیکی دولت انجام میشود، مطرح کرد: متأسفانه جامعه و بازار هنوز پذیرش این موضوع را ندارند و زمانی که به پیمانکاران اعلام میکنیم منابع پروژه از محل اسناد خزانه است اعتماد نمیکنند و دغدغه نقد شدن پول خود را دارند.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 16331