به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری مهر، علی عربنژاد صبح دوشنبه در مراسم اختتامیه طرح مشارکت اجتماعی دانشآموزان که با همکاری بهزیستی و آموزش و پرورش خراسانجنوبی انجام شد، اظهار کرد: دانش آموزان دوره متوسطه نسبت قابل توجهی را در مقایسه با سایر گروه های سنی به خود اختصاص میدهند.
مدیرکل بهزیستی خراسانجنوبی بیان کرد: این گروه سنی نیروههای بالقوه فعال اقتصادی کشور هستند که پس از فراغت از تحصیل بار تکفل گروههای غیر فعال اقتصادی یعنی کودکان و سالخوردگان را بر دوش خواهند داشت.
عرب نژاد ادامه داد: بر اساس تحقیقات صورت گرفته شکاف بین نسلی، پیامدهای دوران بلوغ، رواج فردگرایی خودخواهانه، ضعف در مهارتهای ارتباطی و اجتماعی، احساس محرومیت نسبی از جمله عوامل زمینهساز و بستر ساز بروز آسیبهای اجتماعی در بین نوجوانان است.
وی افزود: برای کاستن از تاثیرات این عوامل خطر و تهدید کننده سلامت اجتماعی دانش آموزان رویکرد و رهیافت اصلی دفتر پیشگیری از آسیب های اجتماعی بهزیستی تکیه و تاکید بر ظرفیت های پیشگیرانه به عنوان عوامل محافظ است.
مدیر کل بهزیستی خراسانجنوبی گفت: اجرای طرح مدرسه محور مشارکت اجتماعی دانش آموزی از نقطه نظر پیشگیری از آسیب ای اجتماعی در دانش آموزان، تبدیل چالشها و تهدیدات دوره بلوغ به فرصت و تقویت مهارتهای ارتباطی و کارگروهی حائز اهمیت است.
عرب نژاد بیان کرد: در این طرح مشارکت جویی به عنوان کلید پیشگیری در نظر گرفته شده بدین معنا که ارتقاء مهارتها و ظرفیتهای کارگروهی و مشارکتی دانشآموزان به عنوان عامل محافظ و پیشگیرانه از بروز آسیبهای اجتماعی عمل میکند.
وی ادامه داد: طرح مشارکت اجتماعیدانش آموزی برای هزار و ۵۰۰ دانش آموز در ۶۰ کلاس پایه هشتم متوسطه اول اجرا شده است.
مدیر کل بهزیستی خراسان جنوبی یادآور شد: ارتقای توانمندی دانشآموزان، افزایش شناخت نسبت به مسائل و آسیبهای اجتماعی دانش آموزان، اصلاح نگرش در جهت جمعگرایی و کارگروهی، افزایش مهارتهای کارگروهی و مشارکتی و ایجاد ظرفیت برای تمرین و انجام فعالیتهای مشارکتی دانشآموزان از جمله اهداف طرح مشارکت اجتماعی دانشآموزی است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , آموزش و پرورش , بهزیستی