چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۴۸
سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خبرداد

قابلیت جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در مرجعیت گیاهان دارویی در شرق کشور

سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی گفت: جهاددانشگاهی خراسان جنوبی می‌تواند مرجعیت گیاهان دارویی را در شرق کشور داشته باشد.
قابلیت جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در مرجعیت گیاهان دارویی در شرق کشور
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، محمدصادق بیجندی امروز (27 تیرماه) در دیدار با جهادگران خراسان جنوبی اظهارکرد: با توجه به زیر ساخت های گیاهان دارویی در این استان، می تواند این واحد مرجعیت گیاهان دارویی را در شرق کشور داشته باشد.
وی با اشاره به طرح ملی دهیار محورتوسعه روستا است افزود: جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در این طرح ملی می‌توانید ایفای نقش و در ادامه راه از نظرات این واحد استفاده شود.
سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی تصریح کرد:آزمایشگاه خوبی در خراسان جنوبی وجود دارد که با توجه به وجود آزمایشگاهای تخصصی گیاهان دارویی اگر بتوان دراین حوزه برنامه ریزی کرده جایگاه خوبی را استان می‌تواند داشته باشد.
بیجندی ادامه داد: از 14 طرح برای اولین بار در تاریخ جهاددانشگاهی با حضور سه معاونت در وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی دفاع شد.
وی تصریح کرد: باشگاه تعاون دانشجویی در حال شکل گیری است که فعالیت این باشگاه در خراسان جنوبی بسیار موثر و خواهد بود.
سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی یادآور شد: سم خطر ناک و مهلک برای جهاددانشگاهی بخشی نگری است اگر نگاه بخشی نگری داشته باشیم جهاددانشگاهی آسیب جدی خواهد دید.
بیجندی اظهارکرد: در واحد خراسان جنوبی همگرایی، هم افزایی وجود دارد و ادامه این هم‌افزایی و هم‌گرایی به غنی تر شدن طرح مشاغل خانگی بیشتر کمک خواهد کرد.
وی تصریح کرد: با توجه به زیرساخت‌های خوب گیاهان دارویی در خراسان جنوبی، می‌تواند از قطب های اصلی در کشور شود.
سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی گفت: تفاهم نامه با معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری منعقد شده در این تفاهم نامه فرصت هایی به واحدهای جهاددانشگاهی داده شده که این فرصت ها در این واحد خوب دیده شده است.
بیجندی تاکید کرد: در یکسان سازی آموزش های جهاددانشگاهی کار خوبی انجام شده و از نظرات سایر واحد‌ها نیز برای اجرای این روند استفاده می‌کنیم.
وی تصریح کرد: فرصت های خوبی در بحث مشاغل خانگی در واحد فراهم شده که از فرصت می‌توان برای ایجاد درآمدهای پایدار واحد استفاده کرد.
سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی با اشاره به گردهمایی معاونین واحد خاطر نشان کرد: گردهمایی معاونین واحدها باید هدفمند برگزار تا در قالب آن تصمیم گیری های خوب و درست خارج شود.
جلال الدین صادقی، رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز اظهارکرد: سهم واحدهای کوچک در تصمیم گیری های کلان کشوری باید دیده شود.
وی افزود: دغدغه ‌ های اصلی، در پشتیبانی فضاهای غیر استاندارد آموزشی است که با کمک می ‌ توانیم فضایی در خور شان جهادانشگاهی داشته باشیم.
مجتبی ابراهیمی ، معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز اظهارکرد: موفقیت های طرح مشاغل خانگی در استان حاصل یک برنامه ریزی دقیق از شروع پروسه با همکاری و حمایت‌های تمامی مجموعه جهاددانشگاهی بوده است.
وی یادآور شد: در معاونت آموزشی از سال 95 با 1000 نفر شروع به فعالیت کرده ایم که در حال حاضر 7000 فراگیر عمومی و تخصصی داریم.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: با توجه به برنامه های اجرایی تا کنون 97 درصد تحقق اهداف عملیاتی و 80 درصد تحقق اهداف را داشته ایم.
ابراهیمی با اشاره به اینکه در تجاری سازی نیز 66 درصد تحقق اهداف را داشته ایم، ادامه داد: توانسته ایم جزء واحدهای برتر دارای شاخص فعالیت آموزشی باشیم.
وی افزود: ضمن اینکه در 43 ومین گردهمایی نیز در رشد فراگیر و رشد درآمد جزء ده واحد برتر بوده ایم.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی یادآور شد: برنامه ریزی آموزشی به شکلی بوده که در وهله اول اهداف کلان مجموعه را محقق کنیم
ابراهیمی با اشاره به اینکه پیشنهاد از واحدهای کوچک و متوسط پیشنهادات خوبی خواهد بود، ادامه داد: برای تحقق بهتر اهداف باید هر کدام از ارکان مجموعه‌ها در تصمیمات مدیریت کلان دخالت داده شوند.
وی خاطر نشان کرد: در صورت امکان گردهمایی معاونین آموزش جهاددانشگاهی در خراسان جنوبی برگزار شود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۵۱۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , جهاددانشگاهی , گیاهان دارویی