شنبه ۳۰ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۲۷
مدیرکل فنی‌ و حرفه‌ای خراسان‌جنوبی اعلام کرد

درآمدزایی ۹۷۸ میلیونی فنی‌و حرفه‌ای خراسان‌جنوبی/ ۳۱ آموزشگاه آزاد فنی‌و حرفه‌ای افتتاح می‌شود

مدیرکل آموزش فنی‌و حرفه‌ای خراسان‌جنوبی عملکرد درآمدزایی اداره کل آموزش و فنی حرفه‌ای استان را در سال گذشته ۹۷۸ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: این عملکرد درآمد نسبت به سال ۹۵، ۲۶ درصد رشد داشته است.
درآمدزایی ۹۷۸ میلیونی فنی‌و حرفه‌ای خراسان‌جنوبی/ ۳۱ آموزشگاه آزاد فنی‌و حرفه‌ای افتتاح می‌شود
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، حسین خوشایند صبح امروز در نشست خبری، فنی‌و حرفه‌ای را متولی آموزش‌های بین سطوح تحصیلی در سطح استان دانست و اظهار داشت: این اداره کل فعالیت‌های خود را با هدف آموزش، پژوهش، تولید استانداردهای آموزشی، تولید شایستگی‌های شغلی، و ارزشیابی مهارت نیروی کار در دو بخش دولتی و غیردولتی انجام می‌دهد.
وی از فعالیت 19 مرکز ثابت فنی‌و حرفه‌ای در قالب 93 کارگاه ثابت و 510 حرفه آموزشی و 162 مرکز آزاد فنی‌و حرفه‌ای با 280 حرفه آموزشی در استان خبر داد و بیان داشت: رکن اصلی فعالیت‌های فنی‌و حرفه‌ای آموزش و مهارت‌آموزی است که مأموریت و هویت اصلی آن را شکل می‌دهد.
صدور مجوز 25 آموزشگاه آزاد فنی‌و حرفه‌ای
مدیرکل آموزش فنی‌و حرفه‌ای خراسان‌جنوبی از صدور مجوز 25 آموزشگاه آزاد فنی‌و حرفه‌ای در سال گذشته خبر داد و با اعلام اینکه روز یکشنبه 31 مرکز آزاد فنی‌و حرفه‌ای به صورت همزمان افتتاح می‌شوند، مطرح کرد: متقاضیان تأسیس آموزشگاه آزاد می‌توانند با مراجعه به اداره آموزشگاه‌های آزاد اداره کل آموزش فنی‌و حرفه‌ای ضمن رعایت ضوابط قانونی اقدام به دریافت مجوز تأسیس آموزشگاه آزاد نمایند.
خوشایند عملکرد درآمدزایی اداره کل آموزش فنی‌و حرفه‌ای استان را در سال گذشته 978 میلیون تومان اعلام و با بیان اینکه این عملکرد درآمد نسبت به سال قبل 26 درصد رشد داشته است، تبیین کرد: طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار، طرح قرارگاه مهارت‌آموزی نیروهای مسلح، مسابقات ملی مهارت، طرح بروزرسانی کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای از اهم پروژه‌هایی است که در سال گذشته اجرا شده است.
وی با بیان اینکه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای از 10 ساعت تا یک هزار و 90 ساعت انجام می‌شود، اعلام کرد: جامعه هدف این اداره کل روستاییان، دانشجویان، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، زنان خانه‌دار، دانش‌آموزان، سربازان، زندانیان و تمام افرادی که به دنبال مهارت هستند، است.
فعالیت شش مرکز شبانه‌روزی فنی‌و حرفه‌ای
مدیرکل آموزش فنی‌و حرفه‌ای خراسان‌جنوبی ظرفیت آموزشی در بخش دولتی را سالانه  20 هزار نفر اعلام کرد و از وجود شش مرکز شبانه‌روزی و خوابگاهی در شهرستان‌های بیرجند، نهبندان، درمیان، فردوس و طبس خبر داد و افزود: در سال گذشته در بخش دولتی  22 هزار و 211 نفر دوره برای سه میلیون و 636 هزار و 777 نفر ساعت اجرا شده است.
خوشایند به عملکرد فنی‌و حرفه‌ای در چهار ماهه امسال اشاره کرد و گفت: تاکنون در سطح استان هشت هزار و 472 نفر دوره برای یک میلیون و 54 هزار نفر ساعت اجرا شده است.
وی به عملکرد آموزش‌های بخش غیردولتی اشاره و با بیان اینکه در این مراکز  280 حرفه آموزشی برای 11 هزار و 191 نفر دوره معادل یک میلیون و 584 هزار و 403 نفر ساعت آموزش انجام شده است، اعلام کرد: در چهار ماه امسال نیز در بخش خصوصی 347 هزار و 582 نفر ساعت برای یک هزار و 751 نفر دوره یا 444 حرفه آموزشی اجرا شده است.
اجرای طرح مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار
مدیرکل آموزش فنی‌و حرفه‌ای خراسان‌جنوبی تعهد خراسان‌جنوبی در طرح مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار را 560 نفر اعلام و با یادآوری اینکه آنچه که در این زمینه محقق شده 691 نفر بوده که رشد 123 درصدی را نشان می‌دهد، مطرح کرد: همچنین تعهد اداره کل آموزش فنی‌و حرفه‌ای در سال جاری 580 نفر است که تاکنون 218 نفر محقق شده است.
خوشایند سرانه آموزش مهارتی در استان را  4.8 و سرانه کشوری را 1.8 اعلام کرد و گفت: در حوزه آموزش‌های بخش دولتی در سال گذشته  تعداد 20 حرفه آموزشی به آموزش‌های استان اضافه شده است.
اجرای 5 پروژه عمرانی
وی با بیان اینکه در حال حاضر پنج پروژه عمرانی در دست اجرا است که میانگین پیشرفت فیریکی آن 47 درصد است، اضافه کرد: تاکنون دو میلیارد تومان برای این پروژه‌ها هزینه شده که در سال جاری نیز یک میلیارد و 115 میلیون تومان در کمیته برنامه‌ریزی برای این پروژه‌ها مصوب گردید که در صورت اختصاص یک میلیارد و 500 میلیون تومان در سال 98، این پروژه‌ها تا پایان سال 98 به بهره‌برداری خواهد رسید.
مدیرکل آموزش فنی‌و حرفه‌ای خراسان‌جنوبی همچنین به برگزاری مسابقات ملی مهارت اشاره کرد و گفت: این دوره از مسابقات در سه سطح شهرستانی، استانی و کشوری برگزار می‌شود که در مرحله استانی 130 نفر داوطلب شرکت کردند که از این تعداد 111 نفر به مرحله استانی راه یافتند که با برگزاری آزمون مرحله استانی 13 نفر به اردوی آمادگی مرحله کشوری دعوت شدند.
تشریح برنامه‌های هفته ملی مهارت
خوشایند در بخش دیگری از سخنانش به هفته ملی مهارت اشاره و با بیان اینکه هفته مهارت از دوم مردادماه آغاز و تا نهم مردادماه ادامه دارد به اهم برنامه‌های فنی‌و حرفه‌ای طی این هفته اشاره و اعلام کرد: افتتاح نمایشگاه مهارت و اشتغال در مرکز فنی‌‌و حرفه‌ای خواهران بیرجند، انعقاد تفاهم‌نامه ایجاد مرکز مهارت‌آموزی دانشجویان جوار دانشگاه، افتتاح همزمان مرکز الکترونیکی سنجش مهارت نیروی کار در شهرستان‌های فردوس، قاین و بشرویه، برگزاری یادواره شهدای خانواده آموزش فنی‌و حرفه‌ای استان از اهم برنامه‌های این هفته است.
وی غبارروبی مزار شهدا، ارائه خدمات رایگان فنی در محل مراکز آموزش فنی‌و حرفه‌ای استان، برگزاری کارگاه‌های آموزشی کوتاه مدت، برگزاری هفت نمایشگاه با عنوان مهارت‌آموزی و اشتغال، استقرار کمپ‌های اطلاع‌رسانی و مشاوره شغلی در پارک‌ها، فرهنگ‌سراها، مساجد و اماکن پرتردد و برگزاری مسابقات ورزشی ویژه کارکنان و کارآموزان از دیگر برنامه‌های هفته ملی مهارت در خراسان‌جنوبی است.
اهم برنامه‌های فنی‌و حرفه‌ای در راستای اشتغال
مدیرکل آموزش فنی‌و حرفه‌ای خراسان‌جنوبی آموزش در مراکز ثابت و شعب، آموزش در مناطق روستایی، عشایری و مناطق محروم، آموزش در زندان‌ها و ندامتگاه‌ها، آموزش در پادگان‌ها و یگان‌های نظامی، ارائه آموزش سیار در مناطق شهری، آموزش در مراکز درمانی، توسعه آزمون الکترونیکی، استفاده حداکثری از ظرفیت اسمی آموزشگاه‌های آزاد و تدوین سند توسعه مهارتی استان با رویکرد بازاریابی آموزش‌های فنی‌و حرفه‌ای را از اهم برنامه‌های اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان در راستای اشتغال عنوان کرد.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۵۷۲
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اشتغال , فنی‌ و حرفه‌ای