شنبه ۳۰ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۳۸
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر:

مهمترین سیاست دولت بحث اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر است

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر یکی از مهمترین سیاست‌های دولت را بحث اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر عنوان کرد و گفت: امروز دشمن قصد دارد نسل جوان و پویای ما را با استفاده از موادمخدر از بین ببرد.
مهمترین سیاست دولت بحث اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، علی زندی صبح امروز در همایش صیانت و گفتمان سازی اجتماعی شدن امر مبارزه با موادمخدر اظهار داشت: استان خراسان جنوبی، استانی مرزی با داشتن بیش از 460 کیلومتر مرز مشترک با بزرگترین تولیدکننده موادمخدر در دنیا است.
وی افزود: خراسان جنوبی سومین استان پهناور  کشور است و همسایگی با سیستان و بلوچستان باعث شده این استان در حوزه ترانزیت و حمل و نقل موادمخدر قرار گیرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان جنوبی با بیان اینکه بر اساس آمار سال 90 بیش از 19 هزار معتاد در خراسان جنوبی شناسایی شدند بیان کرد: از این تعداد 16 هزار مرد و 3 هزار زن هستند.
زندی تصریح کرد: امروز مافیای موادمخدر و در رأس آن کشورهایی که منادی آزادی و حفظ بشریت هستند با حضور در افغانستان نشان از خلاف این شعار داشتند و جز خفت چیزی را برای بشر به همراه نداشتند.
وی با بیان اینکه شاهد هستیم کاشت و داشت موادمخدر رشد بیش از 4 هزار درصدی دارد خاطرنشان کرد: امروز استعمال موادمخدر منحصر به تریاک نیست و بنابر اعلام رسمی سازمان ملل بیش از 820 نوع انواع موادمخدر شناسایی شده که یکی از مخرب‌ترین آنها شیشه است که نه رنگ و نه بو دارد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان جنوبی یادآور شد: معتقدیم موادمخدر از هر دری که وارد شود آبرو و حیثیت خانواده را از بین می‌برد.
زندی با اشاره به اینکه امروز یکی از کانون‌های هدف دشمن، جوانان هستند اظهار داشت: امروز دشمن قصد دارد نسل جوان و پویای ما را با استفاده از موادمخدر از بین ببرد.
وی یکی از مهمترین سیاست‌های دولت را بحث اجتماعی شدن موادمخدر عنوان کرد و افزود: امروز مردم و مسئولان باید بدانند در عرصه مبارزه با پدیده شوم مبارزه با موادمخدر هیچ دستگاه و نهادی به تنهایی نمی‌تواند اقدام کند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان جنوبی با بیان اینکه پدیده شوم اعتیاد جز فقر و سیاهی چیزی به همراه ندارد گفت: آثار پدیده شوم موادمخدر از تب کریمه کنگو بدتر است بنابراین باید جدی گرفته شود.
زندی با اشاره به اینکه امروز مواد مخدر با هیچ کسی شوخی ندارد بیان کرد: در این راستا اگر کوچکترین غفلتی را نسبت به روابط عاطفی خود و فرزندانمان داشته باشیم این پدیده در نزدیکی خانه ما خیمه می‌زند.
کسانی که مواد مخدر استفاده می‌کنند خائن به کشور و شهدا هستند
قاضی ابراهیم رمضانی در این همایش اظهار داشت: موضوع مواد مخدر برای همگان شفاف است و همه آثار آن را در جامعه لمس کرده‌ایم.
وی افزود: در بحث اهمیت مبارزه با موادمخدر همین بس که در کشور همسایه که نخستین تولیدکننده موادمخدر جهان است تصدی میزان کشت و ساماندهی آن را دولت انگلیس به عهده دارد که از اعضای ناتو در افغانستان است و طبق تقسیم کاری که شده این کشور متصدی تقسیم موادمخدر است و صنعتی شدن آن را بر عهده گرفته و مسیرهای خروج موادمخدر از افغانستان را انجام می‌دهند.
رئیس دادگاه کیفری خراسان جنوبی با بیان اینکه این امر نشان می‌دهد کشور ایران در خطر است بیان کرد: باید راهی را پیدا کنیم تا در بحث مبارزه با موادمخدر پیشرفته‌تر از قبل عمل کنیم.
رمضانی با بیان اینکه دولت به تنهایی نمی‌تواند در بحث مبارزه با موادمخدر ورود پیدا کند تصریح کرد: اگر بخواهیم این معضل را به دولت و قوای دولتی واگذار کنیم به نتیجه‌ای نخواهیم رسید.
وی خاطرنشان کرد: در امر مبارزه با موادمخدر تعداد نیروهای ما در برابر هجمه جامعه بسیار اندک است همچنین در گذشته کارهای بسیاری انجام شده اما نواقصی در این زمینه وجود دارد که باید برطرف شود.
رئیس دادگاه کیفری خراسان جنوبی با بیان اینکه لازمه مبارزه با موادمخدر، اجتماعی شدن امر مبارزه با موادمخدر است یادآور شد: در بحث موادمخدر هیچکس نمی‌تواند ادعا کند که خود یا خانواده او در مصونیت این معضل قرار دارد چراکه کسانی آسیب می‌بینند که هیچ گرایشی به موادمخدر نداشتند.
رمضانی با گلایه از اینکه احکامی که در بحث موادمخدر اجرا می‌شود برای 20 سال قبل است و این احکام کارساز نخواهد بود اظهار داشت: برخوردی که قانون گذار در بحث موادمخدر اعم از عفو، بخشش و مرخصی پیش‌بینی کرده نباید برابر با یک متهم ساده باشد بلکه باید مجازات آنان سنگین‌تر باشد.
وی افزود: مواد مخدر تنها چیزی است که جنبه دارویی ندارد و این امر باید برای مردم شفاف سازی شود.
رئیس دادگاه کیفری خراسان جنوبی گفت: اگر فرهنگ مبارزه با موادمخدر و عدم پذیرش موادمخدر، معتاد و قاچاقچی را در خود نهادینه کردیم موفق خواهیم شد در غیر این صورت به هیچ جایی نخواهیم رسید.
رمضانی با بیان اینکه نباید معتاد و آدم معتاد احساس کند در جامعه جایی دارد چرا که در این صورت به سمت موادمخدر گرایش پیدا می‌کند بیان کرد: تجربه نشان داده است کسانی که به موادمخدر گرایش پیدا کرده هرگز برگشت پذیر نبوده است و باید مواظبت و مراقبت کنیم تا اطرافیان ما گرفتار نشوند.
وی خاطرنشان کرد: کسانی که مواد مخدر را حتی برای یک بار استفاده می‌کنند خائن به کشور و شهدا هستند.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۵۹۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , دولت , مواد مخدر