به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، مشیرالحق عابدی شامگاه شنبه در کارگروه مشترک اشتغال و کمیسیون هماهنگی بانکهای خراسان جنوبی اظهار داشت: در کارگروه ملی در بحث تسهیلات روستایی و عشایری از سوی بانکهای چهارگانه هیچ پرداختی صورت نگرفته است و اگر هم پرداختی صورت گرفته توسط کارگروه استانی بوده است.
وی با گلایه از اینکه ارتباط مسئولان استانی با وزارتخانههایشان ضعیف است، افزود: در این راستا باید در کارگروه ملی اعتبار ویژهای برای خراسان جنوبی گرفته شود.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه طرح پرورش «بز سانن» مربوط به اصلاح نژاد از جمله موارد مطرح شده در جلسه کارگروه ملی اشتغال بود بیان کرد: در این راستا علیرغم تلاشهای جهاد کشاورزی استان آنچه در کارگروه ملی مطرح شده متفاوت است.
عابدی تصریح کرد: چرا که به غیر از 20 درصد اعتبارات دولتی و 30 نفر اشتغال 9 میلیارد تومان انتقاد بود که مقرر شد دو هفته آینده با پیگیریهای جهاد کشاورزی این موضوع محقق شود.
وی با اشاره به اینکه طرح سرمسازی خوسف نیز در این جلسه مطرح شد که تعدیل قیمت درخواستی مورد انتظار کارگروه ملی بود خاطرنشان کرد: طرح بنتونیت نیز با قید فوریت جابهجایی فرد حقیقی و حقوقی انجام میشود که در پرداخت تسهیلات به این طرح مشکلی وجود ندارد.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی راجع به دو طرح استانی تولید واشرهای صنعتی و پلاستیکی و ساخت ماشین تزریق پلاستیک یادآور شد: این دو طرح بهدلیل اینکه پرداخت تسهیلات روستایی و عشایری برای آن وجاهت نداشت از کارگروه ملی خارج شد.
عابدی با ابراز اینکه باید مدیرانکل دستگاههای اجرایی استان با نمایندگانی که در کارگروه ملی قرار دارند ارتباط ویژهای داشته باشند تا بتوانند به اقدامات خوبی دست یابند اظهار داشت: در چهارشنبه هفته جاری تیمی برای ارزیابی عملکرد بانکها و دستگاههای اجرایی استان در بحث پرداخت تسهیلات اشتغال به خراسان جنوبی سفر خواهند کرد بنابراین در این راستا دستگاههای اجرایی باید آمادگی کامل را داشته باشند.
وی با اعلام اینکه رتبه خراسان جنوبی در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی نسبت به سایر استانها رتبه بسیار خوبی است اضافه کرد: همچنین تاکنون عملکرد بانکهای کشاورزی و توسعه تعاون در بحث پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی خوب بوده است.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه "باید حمایت کارگروه ملی را داشته باشیم چرا که در این صورت میتوان در بحث اعتبارات به حداقلها رسید" گفت: خراسان جنوبی در بحث ورود به سامانه کارا جزو نخستین استانها است و تاکنون بیش از 5 هزار نفر برای تسهیلات روستایی در این سامانه ثبتنام کردهاند.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار داشت: خراسان جنوبی در مسابقات ملی مهارت در مقام 5 استان برتر کشور معرفی شد.
خوشآیند از فعالیت 162 آموزشگاه غیردولتی در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: متقاضیان میتوانند از 280 حرفه آموزشی در این آموزشگاهها بهرهمند شوند.
وی با اشاره به اینکه طرح بهروزرسانی کارگاههای فنی و حرفهای استان در سه ماه نخست امسال انجام شده است خاطرنشان کرد: همچنین پروژه تجهیز کارگاه معادن در شهرستان طبس در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه با دریافت 189 میلیارد تومان اعتبار از سازمان ایمیدرو، کارگاه تراش سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی در شهرستان فردوس ایجاد میشود گفت: مسابقات ملی مهارت با هدف کشف استعدادها هر ساله برگزار میشود.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی گفت: چارت سازمانی زیرکوه، حمایت از آموزشگاههای آزاد از طریق تسهیلات و زمین، معرفی آموزشگاهها به کمیسیون ماده 100، کمک به فعالسازی خوابگاهسازی و تجهیز کارگاه آموزش ایمنی معادن در طبس بهمبلغ 500 میلیون تومان از جمله درخواستهای این سازمان است.
طرح پنلهای خورشیدی در طرحهای اشتغال روستایی خراسان جنوبی مصوب شد
عباس رکنی در این کارگروه با اشاره به آخرین وضعیت اعتبارات ابلاغی اشتغال پایدار روستایی و عشایری استان اظهار داشت: در حال حاضر در بحث اعتبارات ابلاغی اشتغال پایدار روستایی و عشایری خراسان جنوبی تسهیلات اشتغال 133 میلیارد و 400 میلیون تومان است.
وی با بیان اینکه تاکنون در مجموع 5 هزار طرح ثبتنام کردهاند افزود: از این تعداد یکهزار و 701 طرح بهمبلغ 521 میلیارد تومان به بانکهای عامل و 220 نفر در قالب تفاهمنامه با یک میلیارد و 600 میلیون تومان به بانک عامل توسعه تعاون معرفی شدهاند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: طبق قانون معافیت بیمه کارفرمایانی که از طریق کاریابی نیرو بگیرند میتوانند تا دو سال از بخشودگی 20 درصدی سهم بیمه کارفرما برخوردار شوند.
رکنی با ابراز اینکه این کار از اعطای تسهیلات بهتر جواب میدهد تصریح کرد: در رابطه با پیگیری طرحها اقداماتی انجام شده است که پنل خورشیدی یکی از این پیگیریها بوده است.
وی خاطرنشان کرد: طرحهای پنلهای خورشیدی برای سرمایهگذاری در طرحهای اشتغال روستایی ویژه خراسان جنوبی در دبیرخانه اشتغال کشور مصوب شد، اگر چه این طرحها اشتغال ایجاد نمیکند اما درآمدزایی است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با اعلام اینکه "در مجموع 50 میلیارد تومان طرح مصوب داریم که 46 میلیارد تومان پرداخت شده است" یادآور شد: از این تعداد 7 میلیارد تومان در بخش صنعت، 17 میلیارد و 700 میلیون تومان در بخش کشاورزی و 21 میلیارد تومان در بخش خدمات بوده است.
رکنی اظهار داشت: 98 میلیارد تومان 13 طرح کارگروه ملی داریم که هنوز پرداخت نشده است و دستگاههای اجرایی باید پیگیر باشند.
مدیر طرح و برنامه جهادکشاورزی نیز در این جلسه گفت: کارخانه شیرخشک سویا و گیاهان دارویی در انتظار مصوبه هستند اما بز سانن هنوز در سطح ملی مصوب نشده است.
انتهای پیام/4