به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، مریم نوابزاده اظهار کرد: کاهو خواب آور، مسکن و ضد درد است و میتواند به همراه سکنجبین مصرف شود و عارضهای نیز به همراه نداشته باشد.
وی افزود: اگر کاهو را به تنهایی و بدون سکنجبین مصرف کنیم ممکن است رطوبت، تری و سردی آن تاثیر نامطلوبی بر روی افرادی که سن بالا دارند یا دارای مزاج بلغمی هستند بر جای بگذارد اما اگر به همراه سکنجبین مصرف شود این عوارض را به همراه نخواهد داشت.
دستیار ارشد طب سنتی ایران با بیان اینکه معمولاً سکنجبین اثرات سوء کاهو را از بین میبرد، تصریح کرد: از گذشته نیز در رژیم غذایی ایرانیان این دو به همراه یکدیگر مصرف شده است.
نواب زاده بیان کرد: سکنجبین نفوذ مواد را در بدن بیشتر میکند، باز کننده عروق بدن و مجاری بوده و خون بدن را تمیز میکند.
وی تصریح کرد: از این حیث مصرف سکنجبین به تنهایی و یا با کاهو میتواند اثرات خوبی را بر بدن برجای بگذارد و به دلیل گرم و خشک بودن سکنجین عوارض آن نیز با کاهو دفع میشود.
دستیار ارشد طب سنتی ایران گفت: در نتیجه این دو ماده عوارض یکدیگر را خنثی میکنند اما اثرات مثبت یکدیگر را خنثی نمیکنند.
نواب زاده با بیان اینکه سکنجبین با شکر نیز درست میشود اما درست کردن آن با عسل بهتر است، یادآور شد: مصرف کاهو و سکنجبین با یکدیگر برای بدن ضرری ندارد اما همچنان که زیاده روی آب زیاد میتواند برای بدن مضر باشد مصرف زیاد این ماده غذایی نیز میتواند آسیب رسان باشد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , سکنجبین , طب سنتی