چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۳۸
سرپرست دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در خراسان‌جنوبی:

امام رضا(ع) با سلاح علم به جنگ تفکرات انحرافی رفت/ تشریح برنامه‌های آستان قدس رضوی در خراسان‌جنوبی

سرپرست دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در خراسان‌جنوبی گفت: امام رضا(ع) با سلاح علم به جنگ تفکرات انحرافی رفت و توانست از این ابزار بهترین استفاده را ببرد.
امام رضا(ع) با سلاح علم به جنگ تفکرات انحرافی رفت/ تشریح برنامه‌های آستان قدس رضوی در خراسان‌جنوبی
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از فارس، حجت الاسلام و السملین محمدعلی سلم‌آبادی با بیان اینکه استراتژی امام رضا(ع) در برابر مأمون همانند امام حسین(ع) در برابر یزید بود، اظهار داشت: استراتژی، رفتار و سیره ائمه(ع) در یک کلمه تعریف شده و آن هم حرکت به سوی خدا و هدایت جامعه برای رسیدن به نقطه کمال الهی است.
وی اشاره‌ای به حدیث سلسه‌الذهب کرد و توضیح داد: امام رضا(ع) در شهر نیشابور که عمده‌ترین مرکز علمی ایران در آن زمان بود در برابر 12 هزار قلم به دست که برای یادداشت برداری از سخنان امام حاضر بودند، قرار می‌گیرد و علما از ایشان درخواست می‌کنند که حدیثی بفرمایند ایشان آیه « کلمه لا اله الا الله حصنی فمن دخل حصنی امن من عذابی، بشرطها و شروطها و انا من شروطها» را قرائت کردند.
تبیین عقلائی و عملی بودن اعتقادات شیعه توسط امام رضا(ع)
سرپرست دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در خراسان‌جنوبی با اعلام اینکه امام رضا(ع) عقلائی بودن و عملی بودن اعتقادات شیعه و معارف اهل بیت(علیهم السلام) را به بهترین وجه برای همگان و آیندگان تبیین کرد، اظهار داشت: امام رضا(ع) با سلاح علم به جنگ تفکرات انحرافی رفت و توانست از این ابزار بهترین استفاده را ببرد.
سلم‌آبادی ادامه داد: دقیقا این عمل امام رضا(ع) مصداق این جمله « عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد» است که مأمون شرایطی را ایجاد می‌کند تا حضرت رضا(ع) از دانششان به بهترین وجه استفاده و آن را در جامعه اسلام گسترده نماید.
پایه‌گذاری فرهنگ ولایت در ایران توسط امام رضا(ع)
وی با بیان اینکه امام رضا(ع) با رفتار خود فرهنگ ولایت را در ایران پایه گذاری انداخت، اعلام کرد: حضور عشاق رضوی از جای‌جای دنیا در حرم سراسر نور و معرفت ایشان خود نمونه عینی عشق به ولایت و اهل بیت‌(ع) است که توسط امام رضا(ع) پایه‌گذاری شد.
سرپرست دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در خراسان‌جنوبی در پاسخ به این سؤال که چرا لقب عالم آل محمد(ص) به امام باقر(ع) و امام صادق(ع) که شهره به مجالس درس و بحث بودند داده نشد، توضیح داد: نام‌ها برای اشخاص از عالم بالا نازل می‌شود و این جمله درباره تمام 14 معصوم واقعیت دارد و هر نام و لقبی یک بُعد از ابعاد شخصیت آن‌ها را بیان می‌کند و اینگونه نیست که اگر یکی از آن‌ها رضا نام دارد بقیه رضا نباشند.
سلم‌آبادی ادامه داد: بنابراین اگر به امام هشتم عالم آل محمد(ص) می‌گویند نباید برداشت کنیم که سایر ائمه عالم نیستند لذا تمام این بزرگواران صادق، کاظم، رضا و عالم هستند.
وی به دوران حکومت امام رضا(ع) اشاره کرد و بیان داشت: امام هشتم در شرایطی قرار گرفت که عالمان عصر ایشان به صورت مناظره به فکر توطئه علیه امام رضا(ع) بودند لذا ایشان با وجود مناظره‌های علمی و غیره تمام عالمان را به خضوع در مقابل خود وا داشت.
اشاره‌ای به برنامه‌های آستان قدس رضوی در استان
سرپرست دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در خراسان‌جنوبی در ادامه اشاره‌ای به برنامه‌های آستان قدس رضوی اشاره کرد و گفت: اعزام گروه‌های جهادی به دهستان‌های هدف مناطق محروم، مشارکت در راه اندازی طرح‌های اشتغال‌زایی از محل تسهیلات، اجرای طرح‌های زیربنایی توسعه اقتصادی و اجتماعی در دهستان‌های هدف، تأمین کمک هزینه دارو و شناسایی بیماران نیازمند و ارائه خدمات درمانی از جمله برنامه‌های آستان قدس در استان است.
سلم‌آبادی شناسایی خانواده‌های نیازمند و اهدای بسته ارزاق به آن‌ها، شناسایی ایتام سادات نیازمند و کمک به آن‌ها، توزیع جهیزیه با مشارکت کمیته امداد و قرارگاه شهید ناصری، برگزاری نشست شعر رضوی با حضور شاعران و راه‌اندازی کانون‌های خادم‌یاری را از دیگر برنامه‌های دفتر آستان قدس رضوی در خراسان‌جنوبی اعلام کرد.
وی برگزاری کرسی تلاوت قرآن با حضور قاریان بین‌المللی، افتتاح طرح‌های آبی اجرا شده با مشارکت بسیج سازندگی و جهاد کشاورزی و حضور کاروان خدام رضوی در شهرستان‌های استان را از برنامه‌های دفتر آستان قدس در دهه کرامت ذکر کرد.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۷۴۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , آستان قدس رضوی , ولایت