به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، نماینده ولی فقیه در خراسانجنوبی به همراه رئیس شورای شهر بیرجند و چند تن از مسؤولان، اولین پنجشنبه مردادماه خود را با برنامههای متعددی آغاز کرده و سری به یادگاران دوران دفاع مقدس زد.
اولین مقصد حجتالاسلام و المسلمین عبادی دیدار با جانباز 70 درصد علی حاجیآبادی بود.
علی حاجیآبادی در مهرماه سال 1361 وارد جبهه میشود و در آن زمان حدود 15 سال بیشتر ندارد و در دوران تحصیلات دبیرستان به سر میبرد.
حاجیآبادی در سال 1362 بر اثر ترکش خمپاره به پا و شکم در جنگ تحمیلی مجروح شده و به درجه جانبازی نائل میآید.
وی در سال 1364 ازدوج کرده و بعد از مدتی وارد جهاد سازندگی شده و مشغول به خدمترسانیمیشود.
گلایه جانباز بیرجندی از عدم مناسب سازی خیابانها
این جانباز دوران دفاع مقدس از وضعیت برخی خیابانها و ادارت گلایه کرد و گفت: متأسفانه زمانی که شهرداری خیابانها و پیاده روها را درست میکند فضایی را برای عبور ویلچرنشینان قرار نمیدهد.
وی اضافه کرد: تعبیه یک مکان برای عبور و مرور ویلچرنشینان نیازمند اعتبار کلانی نیست، به طور مثال در همین خیابان غفاری زمانی که رفت و آمد میکنم جایی تعبیه نشده و جهت عبور با ویلچر باید از مردم کمک بگیریم.
از جانبازان و ایثارگران کسب نور میکنیم
حجتالاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی در آغاز سخنانش با بیان اینکه ما از جانبازان و ایثارگران کسب نور میکنیم، بیان داشت: زحمات جانبازان کمیاب است و این افراد مجاهدتهای سختی را انجام دادهاند.
وی با اشاره به اینکه تمام اجر و مزد جانبازان و ایثارگران ذخیره آخرتشان است، خطاب به حاجیآبادی، مطرح کرد: شما نمره اصلی را در کلاسهای عملی گرفتید.
نماینده ولی فقیه در خراسانجنوبی با یادآوری اینکه عمر ماندنی نیست، اضافه کرد: آنهایی که در ارزشهای الهی، انسانی و معنوی توفیق پیدا کردند و از وجودشان سرمایهگذاری کردند، برد کردند.
عبادی اعلام کرد: خوشا به حال کسانی که در راه احقاق حق و ابطال باطل قدمی برداشتند و سرمایهگذاری کردند چرا که عمر اگر عمر نوح هم باشد آب میشود و از آن چیزی باقی نمیماند.
اشارهای به شهید عباس شعیبی
مقصد بعدی نماینده ولی فقیه دیدار با خانواده شهید عباس شعیبی بود.
شهید عباس شعیبی فرزند غلامرضا در سال 1333 در روستای گسک از توابع شهرستان درمیان دیده با جهان گشود، وی دوران کودکی و تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش گذراند و به دلیل نبود مدرسه و فقر مالی تحصیلات را رها و به کار کشاورزی و قالیبافی پرداخت.
این شهید بزرگوار در 22 سالگی ازدواج و به بیرجند مهاجرت میکند و بعد از مدتی به استخدام رسمی سپاه پاسداران در میآید.
شهید شعیبی چندین مرتبه در صحنههای نبرد حق علیه باطل شرکت کرد و سرانجام در 11 شهریورماه 1365 در عملیات کربلای 2 در منطقه حاج عمران بر اثر اصابت ترکش به سر به شهادت رسید و پیکرش در روستای محل زندگیاش گسک به خاک سپرده شد.
گسک؛ پیشرو در امر شهادت
نماینده ولی فقیه در خراسانجنوبی به موطن شهید شعیبی اشاره کرد و گفت: گسک که موطن اصلی این شهید بزرگوار است جزو اولین جاهایی بوده که در امر شهادت پیشرو بوده است که این موضوع اتفاقی نیست بلکه ریشهدار است.
حجتالاسلام سید علیرضا عبادی با اشاره به اینکه توفیقات و رشدی که در جامعه حاصل میشود به اصالت خانوادهها برمیگردد، اضافه کرد: همچنین اصالت و فرهنگ خانوادهها نیز به دورانهای قبلی که علمای مربی و تأثیرگذار وجود داشتند برمیگردد.
وی به سخنی از امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: ایشان میفرمایند: «اگر به منطقهای میروید و مردم آن منطقه دارای فرهنگ بالای هستند بدانید در گذشتهها آنجا علمای بزرگی بودند که تأثیرگذاری کردند».
انتهای پیام/4