به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، محمد راهانجام، امروز(6 مرداد)، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآوردههای خام دامی است تا گوشت با کیفیت و مناسب به دست مصرفکنندگان برسد و مردم بتوانند با اطمینان کامل فرآوردههای خام دامی را مصرف کنند.
وی افزود: در راستای تولید و عرضه گوشت قرمز سالم و بهداشتی که منجر به افزایش سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه میشود معاینه دامهای کشتاری قبل از کشتار و بازرسی لاشه و اندامهای داخلی در حین کشتار توسط کارشناسان دامپزشکی انجام و گوشت استحصال شده پس از نصب لیبل سلامت دامپزشکی که نشان دهنده تاریخ تولید و انقضاء، سن و جنس دام است، توسط خودروهای سردخانه دار به قصابیهای شهرستان حمل میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان با اشاره به کشتار 211 راس دام سبک و سنگین با نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی در چهار ماهه نخست امسال در کشتارگاه شهرستان، تصریح کرد: 13 هزار و 320 کیلوگرم گوشت قرمز استحصال شده است که مقدار 160 کیلوگرم گوشت قرمز به دلیل وجود برخی بیماریهای انگلی و لاغری دام در محل کشتارگاه دام ضبط و معدوم سازی شده است.
راهانجام ادامه داد: در راستای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، این شبکه با نگهداری لاشه های استحصالی به مدت 24 ساعت در پیش سرد کشتارگاه و آموزش بهداشتی و تشدید نظارت بر مراکز عرضه گوشت قرمز و برخورد قضایی با کشتار غیر مجاز، گامی مهم در راستای تامین و ارتقاء سلامت گوشت مصرفی شهروندان برمیدارد.
وی بیان کرد: شهروندان نسبت به نظارت همگانی بر بهداشت عمومی توجه داشته و گوشت قرمز و سفید و سایر فرآوردههای خام دامی مصرفی خانوار را از مراکز معتبر تحت نظر دامپزشکی تهیه کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان یادآور شد: شهروندان هنگام خرید، به لیبل دامپزشکی و تاریخ تولید و انقضای درج شده روی برچسب فرآوردههای خام دامی توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه موارد تخلف، مراتب را به شبکه دامپزشکی نهبندان با شماره تلفن 32622357 اطلاع دهند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , نهبندان , دامپزشکی