يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۵۳
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی:

مدیریت مصرف، رمز گذر از پیچ بحران آب است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی با بیان اینکه بیشترین حجم مصارف آب شهری استان در کاربری‌های خانگی است، اظهار کرد: در شرایط خشکسالی، اگر مشترکین مدیریت مناسب مصارف را سرلوحه کار خود قرار دهند امیدواریم که به مرحله جیره بندی آب نرسیم.
مدیریت مصرف، رمز گذر از پیچ بحران آب است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، مهدی هاشمی‌مقدم گفت: بررسی‌های اولیه مصرف در چهار ماهه اول امسال نشان می‌دهد که متوسط مصارف در استان روند کاهشی داشته است.
وی افزود: این کاهش به صورتی است که متوسط ماهیانه مصارف آب در بخش خانگی از متوسط 12.27 مترمکعب به ازای هر واحد به 11.92 در بخش تجاری از 5.21 به 4.97 در بخش ادارات دولتی از 80.44 به 70.18 و سایر کاربری‌ها از 14.27 به 13.43 مترمکعب کاهش داشته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی با اشاره به بیشترین بخش مصرفی آب مشترکین در استان، تصریح کرد: با توجه به اینکه در استان حدود 81 درصد مشترکین در بخش خانگی هستند، بیشترین حجم مصارف در کاربری‌های خانگی است.
هاشمی‌مقدم ادامه داد: علی رغم افزایش مصرف انشعابات خانگی به نسبت سال گذشته به ازای هر واحد در بخش خانگی حدود 24 لیتر کاهش مصرف داشته‌ایم.
وی اظهار کرد: از جمله راهکارهای مدیریت مصرف آب در منازل را می‌توان به استفاده از شیرآلات کاهنده مصرف، کاهش زمان دوش گرفتن، استفاده از آب خاکستری برای آبیاری باغچه، نصب سایبان برای کولر و آبیاری باغچه در ساعات اولیه روز یا شب و توجه به مبحث 19 مقررات ملی ساختمان نام برد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی تصریح کرد: با توجه به کمبود نزولات جوی و شرایط خشکسالی‌های پی در پی و تاثیری که از لحاظ کمی و کیفی بر منابع آبی گذاشته است در برخی شهرهای استان در نقطه سر به سر تولید و مصرف آب هستیم.
  هاشمی‌مقدم ادامه داد: در این وضعیت، اگر مشترکین مدیریت مناسب مصارف را سرلوحه کار خود قرار دهند و از مصارف غیرضروری پرهیز کنند امیدوار هستیم که به مرحله جیره بندی آب نرسیم.
وی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت آب و فاضلاب استان نیز با اعمال تمهیداتی به دنبال این هدف است که تابستان امسال نیز مانند سال‌های گذشته بدون قطعی آب سپری شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی یادآور شد: از جمله این اقدامات می‌توان به فعالیت‌های صورت گرفته در بخش مدیریت تقاضا مانند پروژه‌های احداث مخزن، نشت‌یابی و بازسازی انشعابات فرسوده، نصب شیر فشارشکن در راستای تعدیل فشار آب و مدیریت منابع تولید آب، اصلاح و بازسازی بخشی از شبکه‌ها و انشعابات فرسوده، برگزاری جلسات با دستگاه‌های اجرایی از جمله شهرداری‌ها برای مدیریت مصارف اشاره کرد تا آب استحصالی جوابگوی نیاز مشترکین در استان باشد.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۸۴۱
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , آب , شرکت آب و فاضلاب