دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۲۲

فرهنگسرای ابن حسام خراسان جنوبی؛ از احیا تا انتقال میراث هنری

فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، سعی کرده است میراث هنری و فرهنگی غنی خراسان جنوبی را حفظ و احیا و آن را به نسل جوان منتقل کند.
فرهنگسرای ابن حسام خراسان جنوبی؛ از احیا تا انتقال میراث هنری
 
به گزارش گروه فرهنگی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، با تصویب شورای نظارت و گسترش تشکیلات جهاددانشگاهی و موافقت رئیس جهاددانشگاهی کشور راه اندازی شده است.
زمینه فعالیت این مرکز برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری استان با قالب های متنوع از جمله برپایی نمایشگاه‌ها (عکس و آثار هنری)، اجرای تئاتر، تشکیل جلسات هم اندیشی، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی مختلف و اردو برای جوانان و دانشجویان با رویکردهای مورد نیاز است.
تلاش برای انتقال میراث فرهنگی و هنری به نسل جوان
مهدی افتخاری، مدیر فرهنگسرای جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در گفت ‌وگو با ایسنا گفت: فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی خراسان جنوبی  با هدف انتقال میراث فرهنگی و هنری به نسل جوان از فروردین ماه امسال شروع به فعالیت کرد.
وی با بیان اینکه این فرهنگسرا با استفاده از استادان برجسته، محیطی اخلاقی، فضیلت گرا و با امنیت خاطر را برای خانواده‌ها فراهم می‌کند، افزود: برنامه‌های فرهنگسرای ابن حسام در زمینه‌های هنرهای تجسمی، موسیقی، خوشنویسی، طراحی و مجسمه سازی برای بزرگسالان، نوجوانان و کودکان کلاس‌هایی را برگزار می‌کند.
مدیر فرهنگسرای جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: هر دوره آموزشی حداقل 12 جلسه خواهد بود و به هنرجویانی که دوره‌ها را سپری کنند مدرکی از سوی جهاد دانشگاهی اعطا خواهد شد.
افتخاری با اشاره به تخفیف شهریه برای خانواده‌های شهدا، ایثارگران و استعدادهای درخشان، افزود: این فرهنگسرا در دوره‌های بهار، تابستان، پاییز و زمستان کلاس ‌های خود را برگزار می‌کند.
وی یادآور شد: امیدواریم در آینده بتوانیم نمایشگاهی از آثار هنرجویان در زمینه‌های مختلف تدارک ببینیم.
بهره گیری از بروزترین دستاوردهای علمی
حمید مرادی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان‌ جنوبی   نیز در گفت ‌وگو با ایسنا گفت: با توجه به تصویب فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی توسط شورای نظارت بر فعالیت‌های فرهنگی، جهاددانشگاهی در اسفندماه سال گذشته اقدام به افتتاح فرهنگسرا کرد تا متقاضیان بتوانند به راحتی از خدمات آموزشی بهره مند شوند.
وی ادامه داد: فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی خراسان جنوبی کوشش می‌کند با تکیه بر آخرین دستاوردهای دانشگاهی و علمی و استفاده از هنرمندان و مدرسان برجسته، محیطی آرام را برای افراد ایجاد کند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان‌ جنوبی   بیان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی در زمینه هنرهای تجسمی و موسیقی برای بزرگسالان، نوجوانان و کودکان، برگزاری نمایشگاه‌ها، همایش‌های هنری، اجرای تئاتر، موسیقی و دعوت از مفاخر برجسته اندیشه و هنر در راستای اعتلا و تعمیق شناخت هنری و فرهنگی مخاطبان از فعالیت‌های این مرکز است.
مرادی ادامه داد: راه‌اندازی این فرهنگسرا برای ایجاد تقویت نشاط و امید به آینده در راستای حفظ فرهنگ غنی منطقه کاملا احساس می ‌شد.
وی با بیان اینکه ثبت‌نام دوره‌ها به صورت حضوری انجام می‌شود، یادآور شد: آموزش هنرهای تجسمی و موسیقی در سه سطح کودکان، نوجوانان و بزرگسالان از مهم‌ترین فعالیت‌های فرهنگسرا است.
خراسان جنوبی به عنوان یکی از مراکز مهم فرهنگی با داشتن تمدن غنی و وجود آثار باستانی و هنرهای زیبا از قبیل خطاطی، تذهیب دارای ظرفیت‌های هنری و فرهنگی بسیاری بوده که آموزش و ترویج این هنرهای بومی به جوانان و دانشجویان می‌تواند باعث حفظ میراث فرهنگی و هنری استان شود.
 

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۸۷۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , فرهنگسرای ابن حسام , جهاددانشگاهی