به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایرنا، علی زندی اظهار داشت: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به پایان نامه های ارشد 2 میلیون تومان و دکترا، چهار میلیون تومان کمک مالی می کند.
وی از انجام سه طرح پژوهشی در سال گذشته خبر داد و افزود: طرح پژوهشی تاثیر افزایش قیمت مواد مخدر بر جامعه، بررسی عوامل گرایش به مواد مخدر در خراسان جنوبی و ارایه راهکارهای اثر بخش برای گرایش های مذکور و بررسی میزان اثر بخشی مجازات های اعدام ،حبس، جریمه نقدی و شلاق برای جرایم مواد مخدر در استان از دیدگاه 2 گروه زندانیان مواد مخدر و کارکنان از جمله طرح های پژوهشی بوده که سال گذشته در استان انجام شده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه برای هر کدام از این طرح ها 10 میلیون تومان هزینه شده است افزود: برای کل طرح های پژوهشی سال گذشته 30 میلیون تومان از دفتر آموزش و پژوهش ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور تامین اعتبار شده است.
وی گفت: طرح های پژوهشی به سفارش شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه های استان انجام شد.
** تاکید بر علمی شدن مبارزه با مواد مخدر
زندی یاد آور شد: امسال نیز طرح ارزیابی اثر متقابل فلزات سمی با فلزات ضروری در افراد اُپیومی(معتاد) در مقایسه با افراد سالم با اعتبار 11 میلیارد تومان در استان انجام می شود.
وی با بیان اینکه علمی شدن مبارزه با مواد مخدر در کنار اجتماعی شدن آن مورد تاکید است گفت: تمام تلاش بر این است که پژوهش ها با رویکرد مبارزه علمی با مواد مخدر اجرا شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تصریح کرد: طرح های پژوهشی از طریق مرکز تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور تامین اعتبار می شود و نتایج حاصل از این پژوهش ها نیز به کل کشور ارجاع داده خواهد شد.
وی از وجود 260 اولویت پژوهشی در سند جامع تحقیقات مبارزه با مواد مخدر خبر داد و گفت: این اولویت ها در اختیار دانشگاه ها و دستگاه های عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته و علاقه مندان می توانند از آن برای طرح های پژوهشی در مقاطع تحصیلی ارشد و دکترا استفاده کنند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , پایاننامه , مواد مخدر