سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۲۰
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی:

ابن حسام، می‌تواند تبدیل به برندی فرهنگی در خراسان جنوبی شود

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی نیاز به برندی فرهنگی دارد، اظهار کرد: ابن حسام، شخصیتی است که پتانسیل تبدیل شدن به برند فرهنگی منطقه ‌ای، ملی و حتی بین‌المللی را دارد.
ابن حسام، می‌تواند تبدیل به برندی فرهنگی در خراسان جنوبی شود
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، جلال‌الدین صادقی، امروز(9 مرداد)، در دیدار با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، گفت: در حوزه فرهنگی، جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با تقویت و توسعه فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی و دانشگاه بیرجند، نسبت به راه اندازی دفاتر فرهنگی سازمان دانشجویان در دانشگاه‌های صنعتی و دانشگاه فرهنگیان اقدام کرده است.
وی افزود: اخذ مجوز و راه‌اندازی فرهنگسرای ابن حسام، برگزاری اولین جشنواره منطقه‌ای شعر ابن حسام در سال ۹۶ و اخذ مجوز برگزاری دومین جشنواره منطقه‌ای شعر ابن حسام در سال 97 ، ایجاد دبیرخانه دائمی جشنواره در جهاد دانشگاهی و مصوب کردن دبیرخانه در کارگروه فرهنگی اجتماعی استان از دیگر اقدامات شاخص این حوزه بوده است.
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی نیاز به برندی فرهنگی دارد، تصریح کرد: ابن حسام، شخصیتی است که پتانسیل تبدیل شدن به برند فرهنگی منطقه ‌ای، ملی و حتی بین‌المللی را دارد.
صادقی به گسترش فعالیت‌های خبرگزاری ایسنا و ایکنا اشاره کرد و ادامه داد: یکی دیگر از فعالیت‌های حوزه فرهنگی، سازمان گردشگری دانشجویان ایران است.
وی با تاکید بر ایجاد شادی و نشاط در جامعه، افزود: دبیرخانه علمی آسیب­های اجتماعی ذیل تفاهم نامه با موضوع" افسردگی: گفتگو کنیم" با تمرکز بر گروه بانوان خانه­دار و با هدف توسعه نشاط اجتماعی در اجرای طرح ملی کنترل و کاهش آسیب­های اجتماعی در خراسان جنوبی فعال است.
مهدی افتخاری، مدیر فرهنگسرای جهاددانشگاهی خراسان نیز در این دیدار   گفت:   فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی خراسان جنوبی   با هدف انتقال میراث فرهنگی و هنری به نسل جوان از فروردین ماه امسال شروع به فعالیت کرد.
وی با بیان اینکه این فرهنگسرا با استفاده از استادان برجسته، محیطی اخلاقی، فضیلت گرا و با امنیت خاطر را برای خانواده‌ها فراهم می‌کند، افزود: برنامه ‌های فرهنگسرای ابن حسام در زمینه‌های هنرهای تجسمی، موسیقی، خوشنویسی، طراحی و مجسمه سازی برای بزرگسالان، نوجوانان و کودکان ارائه می ‌شود.
مدیر فرهنگسرای جهاددانشگاهی خراسان جنوبی از دیگر اهداف فرهنگسرا را برگزاری رویدادهای فرهنگی از جمله جشنواره شعر ابن حسام و تاکید بر گسترش فرهنگ و هنر سنتی دانست و ادامه داد:   امیدواریم زمینه ایجاد همکاری بیشتر بین فرهنگ و ارشاد اسلامی و فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی استان ایجاد شود.

انجمن آثار و مفاخر خراسان جنوبی ساماندهی می ‌شود
ناصر نبی زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با بیان اینکه تلاش داریم برای معرفی مفاخر خراسان جنوبی انجمن آثار و مفاخر استان را راه اندازی و ساماندهی کنیم، اظهار کرد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تجربه‌های خوبی در همکاری با جهاددانشگاهی داشته است.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی پشتوانه شایسته پژوهشی دارد، افزود: جهاددانشگاهی با نگاه سیستماتیک خود توانست برنامه ‌های موفقی را اجرا کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی خراسان جنوبی   یکی از برنامه ‌های خوب جهاددانشگاهی است که می‌تواند منشا خدمات ارزشمند باشد.
نبی زاده با اشاره به اینکه همکاری فرهنگ و ارشاد اسلامی و جهاددانشگاهی در فضاهای رویدادی بسیار موفق بوده است، تصریح کرد: همکاری این دو نهاد در برگزاری نمایشگاه ‌های قرن و عترت، نظرسنجی ‌های علمی و پژوهشی، مباحث سیاست‌گذاری و راهبردی و برگزاری نمایشگاه کتاب بسیار موفق بوده است.
وی با اشاره به فرهیختگی و وجود شخصیت ‌های برجسته در استان، یادآور شد: تلاش داریم برای معرفی مفاخر خراسان جنوبی انجمن آثار و مفاخر استان را راه اندازی و ساماندهی کنیم.

انتهای پیام/4
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۹۴۱
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , فرهنگسرای ابن حسام , جهاددانشگاهی