پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۲۸
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت خراسان‌ جنوبی:

25 درصد سلامت جامعه را وزارت بهداشت تامین می ‌کند

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت خراسان‌ جنوبی گفت: 25 درصد سلامت جامعه را وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تامین می‌کند و بقیه آن مربوط به سایر دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی است.
25 درصد سلامت جامعه را وزارت بهداشت تامین می ‌کند
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایرنا، سیدمحمود حسینی روز چهارشنبه در نشست مجمع سلامت شهرستان فردوس اظهار داشت: به عنوان مثال سال گذشته 333 هزار مصدوم جاده‌ای داشتیم که در این زمینه وزارت بهداشت فقط تامین کننده بیمارستان، اورژانس و درمان مصدومان است و عوامل دیگر نظیر جاده، نوع وسیله نقلیه و علائم هشدار دهنده در این گونه حوادث تاثیرگذار است که متولی آن وزارت بهداشت و درمان نیست.
وی تصریح کرد: اگر می‌خواهیم سلامت را ارتقا دهیم باید همه سازمان‌ها و نهادهای اجرایی کمک کنند تا این بار سنگین فقط بر دوش وزارت بهداشت نباشد.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت خراسان جنوبی یکی از اقدامات خوب دولت تدبیر و امید را افزایش شاخص امید به زندگی دانست و گفت: این شاخص ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی 50 سال بود و در انتهای سال 96 به 80 سال افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه 76 درصد بیماری ها غیرواگیر نظیر سرطان، تصادفات و بیماری‌های روحی روانی است افزود: با یک روش ساده نمی‌شود با مخاطرات مواجه شویم بلکه باید روش های علمی و پیشرفته داشته باشیم و همه باید در حوزه سلامت مداخله و در کنار وزارت بهداشت و درمان به مقوله سلامت کمک کنند.
معاون درمان شبکه بهداشت و درمان فردوس نیز هدف از تشکیل مجمع سلامت را نهادینه کردن موضوع سلامت در همه دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها و سازمان‌های مردم‌ نهاد عنوان کرد و گفت: باید دیدگاه ما نسبت به سلامت، دیدگاه اجتماع محور باشد.
محمدرضا حسینی زاده افزود: امروز اجتماع، اقتصاد و معنویت به حوزه سلامت اضافه شده و به عنوان مولفه های سلامت می‌توانند بر هم تاثیر بگذارند و دیدگاه جدید به سلامت، اجتماعی شدن سلامت و نهادینه کردن آن در همه مدیران و برنامه‌ریزان است و مردم باید برای ارتقای سلامت تلاش و در این رابطه سرمایه گذاری کنند.
وی تصریح کرد: جامعیت ارائه خدمت با هدف عدالت در دسترسی به خدمات و عدالت در سلامت، موضوع اصلی و در دستور کار دولت است.
مسئول اورژانس 115 فردوس هم با اشاره به اینکه عرصه بهداشت و درمان در هر شهرستانی از جایگاه خاصی برخوردار است یادآور شد: مهم ترین نیاز هر شهرستان حوزه درمانی آن است و بیشترین مراجعات نیز به این بخش صورت می گیرد.
مجید نقره دانی گفت: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در حوزه بهداشت و درمان سنگ تمام گذاشته و احداث ساختمان اورژانس و همچنین اجرای دیگر پروژه‌های درمانی در این شهرستان بی نظیر و قابل تقدیر است.
وی افزود: امروز مهم ترین، حساس ترین و مشکل زاترین دغدغه مردم درمان و تامین دارو است و از این پس با تشکیل خیریه بیمارستانی شهید چمران، نگاهی حمایتی و درمانی به مردم و بیماران نیازمند شکل می گیرد.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار فردوس نیز با بیان اینکه حتی منتقدان دولت تدبیر و امید تحولات حوزه بهداشت و درمان را قبول دارند گفت: این تحولات با همت وزیر پرکار و کم حاشیه بهداشت و درمان صورت گرفته و بسیار ارزشمند است.
حسین اسماعیلی یکی از مولفه های اقتصاد مقاومتی در حوزه بهداشت و درمان را اجتماعی شدن آن عنوان کرد و افزود: اجتماعی شدن حوزه بهداشت و درمان به کاهش هزینه ها و برداشتن بار سنگین از دوش وزارت بهداشت و درمان کمک می کند.

**وزیر بهداشت شهریور به خراسان جنوبی می آید
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند هم در این نشست از سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهریور ماه امسال به شهرستان فردوس و افتتاح ساختمان اورژانس این شهرستان خبر داد.
کاظم قائمی با اشاره به کمبود شدید اعتباری، روند اجرای پروژه اورژانس شهرستان فردوس را مطلوب اعلام کرد و گفت: اجرای این پروژه عظیم، گامی برای ارتقای خدمات رسانی در حوزه بهداشت و درمان به مردم شهرستان فردوس است.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۹۷۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , فردوس , وزارت بهداشت