به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از تسنیم، فرزاد فیروزی اظهار داشت: یکی از مسائلی که با اجرای طرح الکترونیکی شدن نسخ امکان پذیر شده است احصاء آمار و گزارشاتی است که بتوانیم حداقل از نظر علمی بدانیم چه بیماریهایی شایع و چه داروهایی بیشتر تجویز شده است و با پیاده سازی این طرح این امکان فراهم میشود.
وی با اشاره به آمار بیمه شدگان تأمین اجتماعی افزود: 354 هزار و 224 نفر بیمه شده اصلی و تبعی در تامین اجتماعی خراسان جنوبی وجود دارد که با توجه به این تعداد، خدمات قابل توجهی را نسبت به نرم کشوری داشتهایم.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی بیان کرد: تعداد قابل توجهی از بیمه شدگان سایر استانها نیز از خدمات ما استفاده میکنند چراکه در مسیر ترانزیت جنوب به شمال و شرق کشور هستیم و یک سری از شهرستانهای استانهای همجوار مانند افرادی که در شمال سیستان و بلوچستان هستند و یا در سمت جنوب خراسان رضوی دسترسی بهتری به مراکز تامین اجتماعی در استان دارند.
فیروزی از فعالیت 350 مرکز طرف قراداد در خراسان جنوبی برای درمان بیمه شدگان خبر داد و تصریح کرد: این مراکز شامل بیمارستانها، درمانگاهها، مطب پزشکان و دندانپزشکان، داروخانهها و مراکز پاراکلینیک و غیره هستند به عبارتی تمام مراکز درمانی که پروانه فعالیت دارند با ما قرارداد دارند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در بحث میزان مراجعه به بیمارستانهای طرف قرارداد بیشترین سهم را مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی دارند و یک پکیج کامل را ارائه میدهند و در حال حاضر همه خدمات درمانی و سرپایی در استان انجام میشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه 2 میلیون و 318 هزار و 422 مورد خدمات توسط دفتر اسناد پزشکی استان خریداری شده است یادآور شد: مجموع خدمات درمان مستقیم با جهش قابل توجهی نسبت به سال قبل یک میلیون و 940 هزار بوده است.
فیروزی اظهار داشت: سال گذشته جمع خدمتی که به بیمه شدگان این استان ارائه شده است 4 میلیون و 259 هزار مورد بوده که رشد یک میلیونی را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه سال گذشته در بیمارستان شهید رحیمی 5 هزار بیمار و در بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) 10 هزار و 500 بیمار بستری شدند افزود: ضریب اشغال تخت در بیمارستان شهید رحیمی بر اساس آخرین وضع موجود 94.4 درصد و در بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) 60 درصد است.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: این درصد نشان از این دارد که ظرفیتها در بیمارستان شهید رحیمی خیلی بالا مورد استفاده قرار میگیرد و در بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) نیز چون بیمارستان جدیدی است و ما نیاز به پزشکان متخصص بیشتری داریم ظرفیتهای قابل راهاندازی وجود دارد و امید است بتوانیم این ظرفیتها را فعال کنیم.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , بیمه , تامین اجتماعی