سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۲۱
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی مطرح کرد

توسعه سطح زیرکشت عناب به میزان ۳۱۲۰ هکتار/ اعتبار یک درصدی پژوهش در بخش کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی گفت: میزان زیرکشت عناب در استان توسعه یافته به طوری که در گذشته این میزان دو هزار و ۸۰۰ هکتار بوده و در حال حاضر به سه هزار و ۱۲۰هکتار توسعه یافته است.
توسعه سطح زیرکشت عناب به میزان ۳۱۲۰ هکتار/ اعتبار یک درصدی پژوهش در بخش کشاورزی
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، هاشم ولی‌پورمطلق صبح امروز در جمع خبرنگاران در حاشیه بازدید از باغات عناب شهرستان خوسف اظهار داشت: این تور رسانه‌ای به منظور آشنایی خبرنگاران با یکی از ظرفیت‌های تولیدی استان به نام عناب است.
وی با اشاره به اینکه رسانه‌ها حلقه اتصال تولید و مردم هستند که باید در کنار آشنایی با پتانسیل‌ها با مشکلات بخش کشاورزی آشنا و به ارائه راهکارها برای مشکلات بپردازند، اضافه کرد: میزان زیرکشت عناب در استان توسعه یافته به طوری که در گذشته این میزان دو هزار و 800 هکتار بوده و در حال حاضر به سه هزار و 120 هکتار توسعه یافته و میزان تولید به پنج هزار و 460 تن رسیده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه عناب یک نوع دارویی گیاهی نیز محسوب می‌گردد که سازگاری خوبی با این منطقه داشته و جزو محصولات مزیت‌دار استان به حساب می‌آید، اضافه کرد: آنچه در یک منطقه از توجیه اقتصادی برخوردار باشد توسعه می‌یابد که در مورد عناب برای این منطقه این گونه است.
ولی‌پورمطلق ادامه داد: توجیه اقتصادی خوب، بازار فروش مناسب و دانش بومی نسبت به پرورش عناب سبب شده تا این محصول توسعه و رشد یابد.
وی با بیان اینکه گاهی در بحث صنایع تبدیلی این محصول مشکلاتی وجود دارد که باید با جذب سرمایه‌گذاری و پرداخت تسهیلات این مشکل رفع شود، تصریح کرد: تاکنون سه طرح برای صنایع تبدیلی و فرآوری محصول عناب در شهرستان خوسف تسهیلات دریافت کرده‌اند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه باید قابلیت این محصول معرفی تا نخبگان پژوهشی و سرمایه‌گذار جذب شوند، یادآور شد: باید طرح مسئله مطرح شود تا بهره‌برداران بتوانند از حمایت‌های دولتی بهره‌مند و این حمایت قابلیت اجرایی یابد.
ولی‌پورمطلق تصریح کرد: در حوزه سیستم‌های آبیاری نوین در خراسان‌جنوبی عقب هستیم ولی هیچ محدودیتی در مورد اجرای این سیستم در استان نداریم.
وی با بیان اینکه یک درصد اعتبارات سازمان جهاد کشاورزی صرف امور پژوهشی می‌شود، گفت: در مرکز تحقیقات اقداماتی توسط بخش خصوصی صورت گرفته و در عرصه‌های تحقیقاتی کار می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم کاری به مرحله ترویجی برسد در مزارع الگویی امتحان تا از آن مطمئن شویم.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۷۰۹۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , جهاد کشاورزی , عناب