رئیس مجمع خیرین سلامت خراسان جنوبی خبرداد
هفت طرح سلامت با مشارکت خیرین در درمیان در دست اجراست
17 مرداد 1397 ساعت 9:28
رئیس مجمع خیرین سلامت خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر هفت طرح بهداشتی و درمانی با اعتبار سه میلیارد و 500 میلیون تومان با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و کمک خیرین در شهرستان درمیان در حال اجراست.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایرنا، سیدمحمود حسینی روز سه شنبه در مجمع سلامت شهرستان درمیان افزود: بیشتر این طرح های عمرانی پیشرفت فیزیکی بالای 50 درصد دارند که تعدادی تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد.
وی بیان کرد: سلامت در کنار امنیت یک مقوله جدی در جامعه است که باید در کنار تلاش نیروهای مسلح برای امنیت مردم، ما نیز برای سلامت آنان تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه با تلاش دولت 25 درصد نیازهای حوزه سلامت استان برطرف می شود و 75 درصد نیازها باید با مشارکت دستگاه های متولی و مردم رفع شود گفت: نیاز است در محله های مختلف استان با استفاده از نیروی های جهادی و معتمدین، کانون های سلامت شکل گیرد تا سطح سواد جامعه در حوزه سلامت را بررسی و تقویت کنیم.
حسینی تصادفات جاده ای را یکی از عوامل بیرونی تهدید کننده سلامت افراد ذکر کرد و گفت: باید با فرهنگ سازی تعداد تصادفات را کاهش دهیم، در ایام نوروز که تعامل بین بخشی خوبی بین دستگاه های اجرایی وجود دارد تعداد تصادفات کاهش می یابد که باید این طرح در سایر روزهای سال با تعامل تمامی دستگاها اجرا شود.
وی با اشاره به اینکه استانداران به عنوان رییس و فرمانداران به عنوان دبیر مجمع سلامت با ایجاد همدلی بین سایر سازمان ها و نهادها می توانند سلامت را ارتقا دهند اضافه کرد: سلامت اجتماعی در جامعه به عنوان یک مقوله اساسی مطرح است و با آگاهی دادن به مردم می توان سطح سلامت جامعه را افزایش داد.
وی عنوان کرد: ورزش کردن، فرهنگ صحیح رانندگی و اصلاح شیوه های زندگی در ارتقای سلامت مردم تاثیر مهمی دارد و بخشی قابل توجهی از مرگ و میرها و امراض با رعایت مسائل خودکنترلی قابل پیشگیری است.
رئیس مجمع خیرین سلامت خراسان جنوبی گفت: رعایت بهداشت و پیشگیری مقدم بر درمان بوده و دستگاه های اجرایی باید در انجام اقدامات پیشگیرانه مشارکت کنند.
فرماندار درمیان هم در این نشست از خیرین بومی خواست برای ایجاد زیرساخت های حوزه سلامت و حل مشکلات این بخش بیش از گذشته مشارکت کنند.
محمد بشیری زاده افزود: خیرین بومی مشارکت کمرنگی در حل مشکلات حوزه سلامت شهرستان دارند که نیاز است در کنار تلاش خیرین کشوری آنان نیز ما را در ایجاد زیرساخت های حوزه سلامت کمک کنند.
وی بیان کرد: در حوزه سلامت شهرستان کمبودهای زیادی از جمله کمبود نیرو، زیرساخت ها، تجهیزات داریم که با توجه به اعتبارات محدود دولتی نمی توانیم این مشکلات را رفع کنیم.
بشیری زاده گفت: برای برگزاری مجمع خیرین سلامت شهرستان از تعداد زیادی از خیرین بومی دعوت کردیم که تعداد اندکی در جلسه حضور یافتند و انتظار ما این است که با حضور خود در جلسات مایه دلگرمی ما برای خدمت رسانی بهتر به مردم شوند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان درمیان هم در این جلسه گفت: در حال حاضر 10 مرکز بهداشتی و درمانی، پنج پایگاه اورژانس، 34 خانه بهداشت و بیمارستان خاتم الانبیا (ص) 32 تختخوابی در اسدیه به جمعیت 55 هزار نفری شهرستان خدمات ارائه می کنند.
محمدشفیع عثمانی بجد عنوان کرد: در چند سال گذشته علیرغم اینکه نیروی انسانی زیادی در بیمارستان خاتم الانبیا شهرستان جذب شده اند اما با کمبود نیرو مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر چهار مرکز خدماتی و بهداشتی و چهار پانسیون پزشک در شهرستان در حال احداث است گفت: در برخی مراکز بهداشتی شهرستان و بیمارستان اسدیه با کمبود تجهیزات پزشکی مواجه هستیم.
عثمانی بجد اظهار داشت: طرح توسعه بیمارستان خاتم الانبیا در دستور کار قرار دارد که برای توسعه بیمارستان با کمبود زمین مواجه و پیگیر دریافت زمین از دستگاه های متولی هستیم.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 17150
آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/17150/هفت-طرح-سلامت-مشارکت-خیرین-درمیان-دست-اجراست