جمعه ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۳۸

پدر شهید پارسی آسمانی شد

مرحوم حاج محمدحسن پارسی مود پدر شهید والامقام احسان پارسی مود به فرزند شهیدش پیوست.
پدر شهید پارسی آسمانی شد
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، مرحوم حاج محمدحسن پارسی مود پدر شهید والامقام  احسان پارسی مود از موسسان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در زاهدان در سن 87 سالگی در اثر بیماری و سکته مغزی در گذشت.
مراسم تشییع  و خاکسپاری آن مرحوم امروز ساعت 18 در بهشت متقین شهر مود از توابع شهرستان سربیشه در استان خراسان جنوبی برگزار می‌شود.

نگاهی به زندگی نامه شهید احسان پارسی مود :
این شهید والامقام در 2 خرداد سال 39  در روستای مود از توابع شهرستان سربیشه درخانواده ای مذهبی  چشم به جهان گشود.
همان سال والدینش قصد عزیمت به تهران نموده و شهید احسان پارسی، سه سال اول زندگی را تا تیرماه 1342 در بحبوحه تظاهرات و حوادث بسیاری ازجمله: دانشگاه ها، خیابانها، مساجد و بازار سپری نمود که شرح آن را بعدها ازپدر شنید.
وی درسال 1345 وارد دبستان ملی خرد که پدرش مؤسس ومدیر آن بود شد و 6 سال دوره ابتدائی را در پنج سال، با موفقیت گذراند.
شهید پارسی مود دوره متوسطه را در دبیرستان مهران(امام خمینی) آغاز کرد. در این ایام، علاوه بر درس خواندن، در جلسات مذهبی هم شرکت کرده و شبهای جمعه که به پرسشها و شبهات مذهبی جوانان و مردم پاسخ داده می شد، او نیز اقدام به تهیه مقالاتی می کرد.
او همیشه قبل از پاسخ به سؤالات، مقاله ها را مطالعه کرده و با خواندن کتابهای متعدد، به راحتی پاسخ پرسشها را می داد و جوایزی نیز دریافت می کرد. کتابهای زیادی را خوانده بود که موضوعات آن انقلابی، مذهبی، رمان، داستان و حول محورهای علمی دور می زد. اغلب تابستانها را برای زیارت به مشهد می رفت.
سال 1356 درکنکور سراسری دانشگاهها شرکت و موفق به قبولی در رشته ساختمان دانشگاه سیستان و بلوچستان شد.
همزمان با ورودش به دانشگاه، به همراه چند نفر از دوستان، اقدام به تشکیل انجمن اسلامی نموده، که کارشان رفع شبهات مذهبی و دینی دانشجویان، ایستادگی در برابر اساتیدی که منحرف و یا وابسته به ایادی دست نشانده بودند وازبین بردن تلویزیون نهارخوری دانشگاه به خاطر پخش فیلمهای مستهجن برای دانشجویان، بود.
چند ماهی از تحصیل نگذشته که قیام انقلابی مردم قم و تبریز و یزد شروع شد و دانشگاهها که مهمترین مرکز انقلابی دانشجویان  بود، تعطیل شد. او در این بحبوحه بیکار ننشست و به شهرهای تهران و مشهد که عمو و دائیش در آنجا بود، سفر می کرد و خبرهای داغ انقلاب را برای دوستانش به ارمغان می آورد.
در پخش اعلامیه، سخنرانی علیه رژیم منفور پهلوی، پخش عکس و پوستر امام خمینی، افشای جنایات رژیم سفاک پهلوی در خصوص به آتش کشیدن سینما رکس آبادان و مردم مسجد کرمان و.... از هیچ کوششی فروگذار نبود.
نخستین عکس امام خمینی را با خودش به دانشگاه برد. او شبها با گروهی از دوستان در کوچه ها بر روی دیوار، شعارهای انقلابی می نوشت و در تظاهرات و راهپیمایی ها شرکت فعال داشت.
شهید احسان پارسی، جزو اولین نفراتی بود که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در زاهدان تأسیس کرد و پرونده های ساواک را در آنجا بررسی می  کرد.
 در زاهدان با گروهک های مختلفی در مبارزه بود و با هجوم شوروی به افغانستان و آواره کردن مسلمانان افغانی، او متاثر از این قضیه، برای آموزش جنگهای چریکی و نامنظم به فرماندهی شهید چمران، عازم اهواز شد.
یکی از کارهای وی، جمع کردن و اعزام نیروهای افغانی و ایرانی به اهواز برای آموزش دوره های چریکی و جنگهای نامنظم بود. در مرحله آخر که به بیرجند می آید، خبر شهادت دکترچمران او را بسیار متأثر کرده و تصمیم می گیرد که به همراه همسرش به اهواز رفته و در آن گرمای طاقت فرسای خوزستان در تیرماه، مبارزه خود را درمقابل صدامیان کافر ادامه دهد.
پس از مدتی به مشهد و بیرجند بازگشت و مجدداً در سپاه پاسداران بیرجند فعالیت خود را از سرگرفت. پس از آشوبهای منافقین در شهرستان آمل، وجود او برای دستگیری منافقین شدیداً احساس می شد.
به همین جهت به زاهدان رفت و چون اعضای این گروه خاطی به پاکستان گریخته بودند، بنابراین به مدت دوماه به یادگیری زبان اردو پرداخت و برای مبارزه و دستگیری منافقین به مناطق مختلف پاکستان وافغانستان سفر کرد تا این که در یک ماموریت برای دستگیری ژنرال شوروی به پاسگاههای مرزی جنوب افغانستان اعزام شده که سرانجام درتاریخ  8اسفند سال 60 در مرز افغانستان به فیض شهادت نائل شد.
روحش شاد و یادش گرامی.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۷۱۹۲
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , دفاع مقدس , شهید