به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایرنا، عصمت محمودی افزود: در خراسان جنوبی نسبت سازمان های مردم نهاد به جمعیت استان نسبت به نرم کشوری مناسب است و این سمن ها با مجوز استانداری، فرمانداری ها، بهزیستی، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیروی انتظامی در استان فعالیت می کنند.
وی گفت: سازمان های مردم نهاد در توسعه استان نقش کلیدی دارند و در اکثر حوزه های اجتماعی موثر هستند به طوری که انجام بیش از 60 درصد اقدامات در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی از مهمترین فعالیت سمن ها است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی گفت: مشارکت و فعالیت سازمان های مردم نهاد یکی از مهمترین معیارهای توسعه اجتماعی یک کشور است و باید علاوه بر توجه به میزان کیفیت به کمیت آنها نیز توجه شود.
وی با بیان اینکه افزایش شمار تشکل ها یکی از عوامل رشد و توسعه یک جامعه محسوب می شود افزود: در دولت تدبیر و امید صدور مجوز برای سازمان های مردم نهاد رشد چشمگیری داشته که بیانگر اهتمام به جایگاه کمی و کیفی تشکل ها است.
محمودی اظهار داشت: اعتماد اجتماعی و رضایتمندی 2 مقوله مهم است که با احیای آنها در کشور سرمایه های اجتماعی افزایش می یابد.
وی گفت: ورود سازمان های مردم نهاد به حوزه های مختلف از جمله پیشگیری از آسیب های اجتماعی، بهداشت و درمان و محیط زیست باعث شده تا سازمان های دولتی بتوانند از طریق تشکل های مردمی نظرات مردم را جویا شده و در تصمیم گیری ها دخالت دهند.
وی افزود: وجود مشکلات مربوط به آسیب های اجتماعی نظیر حاشیه نشینی، طلاق و اعتیاد از جمله مواردی هستند که با تعامل و همکاری سازمان های مردم نهاد قابل پیشگیری و کنترل است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی گفت: سازمان های دولتی می توانند با به کارگیری نظرات سازمان های مردم نهاد که نگاهی مردمی دارند، عملکرد موفق تری داشته باشند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , استانداری , سازمانهای مردم نهاد