يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۵۰
معاون پژوهش ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش خبر داد

فعالیت ثابت حدود۴۰۰۰ طلبه در مدارس کشور/ ضرورت استفاده از ظرفیت حوزه علمیه در آموزش و پرورش

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش از فعالیت ثابت حدود چهار هزار طلبه در مدارس کشور خبر داد و گفت: بخش عمده‌ای از حق‌الزحمه این طلاب توسط حوزه‌های علمیه تأمین می‌شود.
فعالیت ثابت حدود۴۰۰۰ طلبه در مدارس کشور/ ضرورت استفاده از ظرفیت حوزه علمیه در آموزش و پرورش
 
به گزارش خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، علیرضا رحیمی پیش از ظهر امروز در دومین گردهمایی اعضای کمیته همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی اظهار داشت: نگاه آموزش و پرورش به حوزه‌های علمیه باید نگاه راهبردی باشد.
وی تصریح کرد: آموزش و پرورش نیاز به حوزه‌های علمیه و روحانیون متعهد دارد تا بتواند معنویت را در مدارس گسترش دهد.
معاون پژوهش و برنامه‌ریزی ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه باید اشراف اطلاعاتی بر سندهای کشور داشته باشیم، افزود: نقشه جامع علمی کشور دستگاه‌ها را موظف ساخته تا از ظرفیت حوزه‌های علمیه استفاده کنند.
رحیمی یادآور شد: راهکارهایی که در سند تحول آموزش و پرورش برای بهبود نظام آموزشی کشور مطرح شده بدون همکاری حوزه‌های علمیه امکان‌پذیر نیستند.
وی ادامه داد: امروز زیرساخت‌های لازم برای همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش فراهم است.
معاون پژوهش و برنامه‌ریزی ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به اینکه آورده حوزه علمیه به آموزش و پرورش حدود 70 میلیارد تومان است، افزود: همچنین سالانه حدود چهار میلیارد تومان حوزه علمیه در راستای طرح امین برای آموزش و پرورش هزینه می‌کند بنابراین باید آموزش و پرورش هم خدمات متقابلی به حوزه علمیه ارائه دهد.
رحیمی به جذب متناسب و با برنامه توسط آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: باید عوامل مدارس نسبت به حضور طلاب حوزه‌های علمیه توجیه شوند.
وی به ضوابط همکاری بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه اشاره کرد و افزود: تصمیم‌گیری جمعی، انجام امور پروژه‌ای، مدیریت انقلابی و جهادی که شرط موفقیت کمیته‌های همکاری محسوب می‌شود از جمله این موارد است.
معاون پژوهش و برنامه‌ریزی ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش از فعالیت ثابت حدود چهار هزار طلبه در مدارس کشور خبر داد و یادآور شد: بخش عمده‌ای از حق‌الزحمه این طلاب توسط حوزه‌های علمیه تأمین می‌شود.
رحیمی خاطرشان کرد: ایجاد و توسعه مدارس اسلامی، توانمندسازی و جذب طلاب در قالب نظام وظیفه عمومی و توسعه فعالیت‌های تربیتی و تعلیمی با استفاده از ظرفیت حوزه‌های علمیه از برنامه‌های این ستاد برای سال تحصیلی جدید است.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۷۴۳۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , حوزه‌های علمیه , طلاب