به گزارش خراسانتایم به نقل از تسنیم علیاصغر موسویکیا پیش از ظهر امروز در دومین گردهمایی اعضاء کمیته همکاریهای حوزههای علمیه آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق استان خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر 34 درصد مدارس خراسان جنوبی کوچک هستند.
وی به ظرفیت مدارس شبانه روزی استان اشاره کرد و افزود: در این راستا باید ائمه جمعه و روحانیون فرهنگسازی کنند تا با استقبال خوب خانوادهها دانشآموزان در این مراکز که یک باشگاه فرهنگی است ساماندهی شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه رسالت اصلی ما تربیت دانشآموزان در طراز اسلامی است بیان کرد: در خراسان جنوبی معلمانی وجود دارد که روزانه بیش از 100 کیلومتر مسیر را برای خدمت به دانشآموزان روستایی طی میکنند.
موسویکیا هنر معلمی را عشق دانست و تصریح کرد: معلمان خراسان جنوبی علاوه بر رسالت خود در شرایط سخت خشکسالی مرزبانان خوبی هستند.
وی از وجود دارالقرآن در همه شهرستانهای خراسان جنوبی خبر داد و بیان کرد: در این راستا سهمیه ما در بحث طلاب 13 نفر است که از مهرماه آغاز بهکار میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از وجود 3 مدرسه صدرا در حوزه ساختاری در استان خبر داد و یادآور شد: از این تعداد یک مدرسه در شهرستان نهبندان و 2 مدرسه در شهرستان بیرجند وجود دارد.
موسویکیا اظهار کرد: در خراسان جنوبی از جنوبترین تا شمالیترین نقطه 810 کیلومتر فاصله وجود دارد که در آن بیش از 160 هزار دانشآموز تحصیل میکنند.
وی از تحصیل بیش از 8 هزار و 500 دانشآموز در 230 آموزشگاه در نوار مرزی خراسان جنوبی خبر داد و افزود: از 12 منطقه آموزشی خراسان جنوبی 9 منطقه عشایری است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه 41 درصد از مدارس متوسط اول زیر نرم هستند گفت: نرم پایین کلاسها از چالشهای پیش روی آموزش و پرورش استان است.
کلمات کليدی: خراسانتایم , آموزش و پرورش , دانشآموز