دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۳۹
رئیس حوزه هنری استان خراسان جنوبی:

رسالت حوزه هنری مقابله با تهاجم فرهنگی است

رئیس حوزه هنری استان خراسان جنوبی گفت: رسالت حوزه هنری مقابله با تهاجم فرهنگی است و متاسفانه هویت ملی و منطقه‌ای ما دارد آسیب می‌بیند و موسیقی یکی از راهکارهایی است که می‌تواند با این تهاجمات مبارزه کند.
رسالت حوزه هنری مقابله با تهاجم فرهنگی است
 
به گزارش گروه فرهنگی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، مجید کریمیان صبح امروز در نشست خبری که پیرامون رونمایی از آثار موسیقی با عنوان "آوای صحرا" و "هفت شهرعشق" برگزار شد اظهار داشت: کار هنری کار سختی است و از مرحله ایده تا مرحله عمل مدت زمان زیادی طی می‌شود.
وی افزود: دو آلبوم حرفه‌ای با مجوز ملی تولیده شده و اکنون در مرحله توزیع قرار دارد که این اتفاق از نخستین آلبوم‌های حرفه‌ای استان است.
رئیس حوزه هنری استان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه رسالت حوزه هنری مقابله با تهاجم فرهنگی است بیان کرد: مقام معظم رهبری این رسالت را بر عهده حوزه هنری گذاشته است.
کریمیان گفت: متاسفانه هویت ملی و منطقه‌ای ما دارد آسیب می‌بیند و موسیقی یکی از راهکارهایی است که می‌تواند با این تهاجمات مبارزه کند چون تمام خانواده‌ها و گروه‌های سنی را جذب می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: در این صورت هنر متعهد می‌تواند در مقابل هنر غربی قرار گیرد و هر چقدر هویت بومی را تقویت کنیم می‌توانیم در مقابل هویت غربی که قصد نابودی جامعه را دارد مقابله کنیم.
موسیقی نوعی مقابله با تهاجم فرهنگی است
سرپرست گروه آوای صحرا نیز در این جلسه گفت: هنر موسیقی از چند جهت مورد توجه جوانان قرار می‌گیرد و هنر موسیقی خراسان جنوبی نیز از مرکز تأیید شده و توانستیم مجوز انتشار را از تهران بگیریم.
ابراهیم سلم‌آبادی خاطرنشان کرد: موسیقی نوعی مقابله با تهاجم فرهنگی است و همان طور که امام(ره) گفت مقابله با تهاجم فرهنگی از جنگ سخت‌تر است.
در ادامه جلسه مسئول واحد موسیقی به توضیح اثر آوای صحرا پرداخت و گفت:این اثر 13 قطعه است که در رأس سازهای محلی استان مثل سورنا است و ترک‌های آن شامل پیشواز است.
مجید نصری افزود: از مراسم‌های قدیم مانند هیزم کشان و دامادبران در آن مطرح شده که از اشعار فلکلور به حساب می‌آید.
بیشتر موسیقی خراسان جنوبی تلفیقی از حرکات است
وی با اشاره به اینکه بیشتر موسیقی خراسان جنوبی تلفیقی از حرکات است گفت: در موسیقی مراسم گندم درو و باران داریم که از گذشته مطرح بوده است و تیراژ اولیه این اثر1000 تیراژ است.
غفور محمدزاده خواننده و نوازنده نیز گفت: از آن جایی که موسیقی استان مورد توجه قرار گرفته از مسئولان تشکرمی‌کنم و اگر سالیان دراز نوازندگی کنم و کسی آن را جمع‌آوری نکند فایده‌ای ندارد و باید ریشه‌های موسیقی خودمان را پیدا کنیم.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۷۴۶۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , تهاجم فرهنگی , موسیقی