به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، سیدامیر خواجه صبح امروز در مراسم اختتامیه جشنواره بینالمللی ریاضیات کانگورو، با بیان اینکه دهمین دوره جشنواره بینالمللی ریاضیات کانگورو 30 فروردینماه امسال همزمان با سراسر کشور در استان برگزار شد، اظهار داشت: 417 نفر از دانشآموزان استان در این جشنواره شرکت کردند که 140 نفر از آنها موفق به دریافت دیپلم افتخار شدند.
وی به حضور دانشآموزان مستعد روستایی در این جشنواره اشاره کرد و بیان داشت: برای اولین بار با کمک یک خیر دانشآموزان مستعد روستایی هم توانستند در این آزمون شرکت کنند.
مسؤول روابط عمومی انجمن معلمان ریاضی خراسانجنوبی مطرح کرد: جشنواره بینالمللی ریاضیات کانگورو در راستای گرامیداشت ریاضیدان برجسته استان مرحوم «میرغلامرضا مزیدی» معلم ریاضی و دانشآموخته مدرسه شوکتیه بیرجند برگزار شد.
خواجه به فعالیت انجمن علمی و آموزشی معلمان ریاضی استان اشاره و اعلام کرد: بعد از صدور مجوز فعالیت انجمن از سوی وزارت آموزش و پرورش و انتخاب شورای اجرایی انجمن، مهرماه هر سال عضوگیری برای انجمن و صدور کارت برای اعضا انجام میشود.
وی با اعلام اینکه هم اکنون 155 نفر عضو این انجمن هستند، به بخشی از فعالیتهای انجمن اشاره و تصریح کرد: برگزاری 13 دوره آموزشی ضمن خدمت، ایجاد بزرگترین گروه شبکههای اجتماعی علمی و آموزشی، جمعآوری کمکهای نقدی جهت کمک به زلزلهزدگان غرب کشور، امضاء تفاهمنامه با دانشگاه فرهنگیان برای انجام همکاریهای مشترک و برگزاری اردوهای تفریحی و زیارتی، برگزاری مسابقه شهر ریاضی و برگزاری مسابقات انشاءنویسی و کاریکاتور با موضوع ریاضی و کاربردهای آن در زندگی از برنامههای انجمن معلمان ریاضی استان است.
مسؤول روابط عمومی انجمن معلمان ریاضی خراسانجنوبی با اشاره به برگزاری چالش بینالمللی ببراس (معماهای ببراس) برای اولین بار، گفت: این برنامه طی سه مرحله برگزار شد که شش نفر به مرحله استانی راه یافتند.
خواجه به برگزاری دومین چالش هندسه چیتا انتخابی المپیاد بینالمللی هندسه ایران اشاره کرد و بیان داشت: این چالش برای دانشآموزان پایههای پنجم تا دوازدهم در 10 اسفندماه سال گذشته برگزار شد که 19 دانش آموز خراسانجنوبی به مرحله بینالمللی هندسه ایران راه یافتند.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسانجنوبی نیز در این جلسه با بیان اینکه در ساختار آموزش و پرورش دچار ساختار رسمی و محدودیتها از جمله منابع مالی هستیم، اظهار داشت: اگر به دنبال تحقق اهداف مدنظر هستیم تنها جایی که میتواند به کمک آموزش و پرورش بیاید برگزاری نشستهای علمی است زیرا هر چقدر معلمان و دانشآموزان در حوزههای علمی فعالتر باشند به ارتقاء آموزش و پرورش نزدیکتر میشویم.
رضا یکهخوانی دبیران ریاضی را سرمایههای اصلی آموزش و پرورش دانست و عنوان کرد: باید برای جایگاه ریاضی اهمیت بیشتری قائل شویم.
وی مطرح کرد: زمانی که دانشآموزان درس ریاضی را بفهمند با استقلال منطقی به حل مشکلات میپردازند لذا در تدریس ریاضی آنچه مهم است جنبه تربیتی است نه آموزشی.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسانجنوبی با یادآوری اینکه دانشآموزان ریاضی میتوانند با کسب مهارت تولید علم کنند، تبیین کرد: اگر دبیر ریاضی به درس خود ایمان داشته باشد انعکاس آن بیشتر خواهد بود.
یکهخوانی با ابراز تأسف از دیده نشدن جایگاه تولید علم در جامعه، مطرح کرد: اوضاع فعلی کشور به گونهای است که تمام گرایشها فارغ از توانایی و استعداد افراد به سمت رشتههای پزشکی است لذا باید متناسب با توانایی و نیاز فرد برنامههای تبلیغاتی انجام شود.
گفتنی است در پایان این مراسم از 100 دانشآموز شرکتکننده در دهمین دوره جشنواره بینالمللی ریاضیات کانگورو و معلمان و دبیران ریاضی، مدیران و معاونان مدارس استان تقدیر شد.
انتهای پیام/4