به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، مریم ملکی با اشاره به اینکه هفت شهرستان دارای واحدهای پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک هستند، اظهار کرد: 683 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک از پرورش بیش از 427 هزار قطعه مرغ تولید شده است.
وی افزود: از مجموع 427 هزار مرغ پرورش یافته در مرغداریهای استان، 165 هزار قطعه در کشتارگاههای طیور داخل استان تحت نظارتهای بهداشتی و شرعی ذبح شده و مابقی به خراسان جنوبی صادر شده است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان جنوبی با بیان اینکه تمامی گوشتهای مرغ تولیدی در استان بهداشتی و استاندارد هستند، یادآور شد: گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک از کیفیت بیشتری برخوردار است، از این رو دامپزشکی همه جانبه از تولیدکنندگان برای تولید این نوع مرغ حمایت میکند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , مرغ , دامپزشکی