به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از ایسنا، محمد شفیعی اظهار کرد: شهرستان خوسف به عنوان یکی از شهرستانهایی است که رشد قابل ملاحظهای برای جذب سرمایه گذار خارجی داشته است.
وی افزود: تاکنون پنج مجتمع در شهرک شهید رحمانی شامل؛ تولید شمش چدن، کک، فولاد، تسمه و لوله نورد فعالیت خود را در شهرک صنعتی با سرمایه گذاری خارجی خراسان جنوبی در شهرستان خوسف آغاز کرده است.
فرماندار شهرستان خوسف بیان کرد: تمام شرایط برای سرمایهگذاریهای خارجی فراهم است و اولین نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی با سرمایهگذاری خارجی با ۳۵ میلیون دلار سرمایه گذاری در مدت شش ماه در این شهرستان به بهره برداری رسیده است.
وی یکی دیگر از ظرفیتهای شهرستان خوسف را در بخش کشاورزی دانست و افزود: شهرستان خوسف، بیشترین سطح زیر کشت عناب را در خراسان جنوبی دارد که فرآوری این محصول استراتژیک در اولویت است.
فرماندار شهرستان خوسف گفت: گل نرگس از دیگر ظرفیتهای شهرستان خوسف در بخش کشاورزی است به گونهای که بیشترین میزان تولید این گل در شهرستان خوسف است و در حال حاضر تمام شرایط برای سرمایه گذاری در این بخش مهیا است.
شفیعی به وجود معادن طلا در شهرستان خوسف خبر داد و اظهار کرد: معادن طلای شادان، ماهرآباد، خونیک، قلعه زری، سنگ آهن بیشه و هیزو در این شهرستان وجود دارند که میتوان در بحث فرآوری محصولات این معادن سرمایه گذاری کرد.
وی با اشاره به اینکه پتانسیل دیگر شهرستان خوسف گردشگری است، افزود: روستاهای هدف کردشگری آرک، خور و منطقه گردشگری دق و کویر اکبرآباد و آبگرم لوت میتواند به عنوان ظرفیت خوبی برای سرمایه گذاری باشد.
راهاندازی دبیرخانه سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی خراسان جنوبی در خوسف
فرماندار شهرستان خوسف با بیان اینکه صنایع دستی و سنگهای قیمتی شهرستان خوسف یکی دیگر از ظرفیتهای سرمایه گذاری این شهرستان است، خاطرنشان کرد: با پیگیریهای انجام شده، دبیرخانه سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی استان در این شهرستان راه اندازی شده است.
شفیعی یادآور شد: در حوزه سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی میتوان با فرآوری و ایجاد صنایع تبدیلی در راستای افزایش درآمد و همچنین اشتغال جوانان شهرستان خوسف گام برداشت.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , الکترود , سرمایهگذاری