به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، حجت الاسلام سیدمحمدباقر عبادی، شب گذشته، در دیدار وزیر بهداشت با اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: شمال شهر بیرجند از کمبود مراکز درمانی رنج میبرد.
وی با بیان اینکه تراکم جمعیتی در شمال شهر بیرجند وجود دارد، افزود: سطح زندگی مردم در شمال شهر پایین است و ضرورت دارد مرکز درمانی در این منطقه ایجاد شود.
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی افزود: تمام بیمارستانها و مراکز درمانی در جنوب شهر بیرجند قرار دارد لذا باید یک مرکز درمانی شبانه روزی ایجاد شود.
عبادی با اشاره به بیمارستان خوسف، تصریح کرد: بیمارستان خوسف در مجلس ردیف بودجه را گرفته است.
وی یادآور شد: تاکنون مجلس شورای اسلامی مبلغ ۷ میلیارد تومان به احداث بیمارستان خوسف اختصاص داده است.
مهدی بلالی مود، پدر علم سم شناسی ایران نیز در این جلسه اظهار کرد: شهرستان بیرجند مهد فرهنگ و تمدن در کشور بوده و بعد از مرکز دارالفنون، مدرسه شوکتیه در بیرجند ایجاد شده است.
وی افزود: رؤسای دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از بدو تاسیس تاکنون در این منطقه به خوبی درخشیدهاند و اعضای هیات علمی با عشق خدمت میکنند و به همین دلیل به موفقیت رسیدند.
پدر علم سم شناسی ایران افزود: متاسفانه مردم در جهان با تولید گازهای گلخانهای و سموم کره زمین را آلوده کردند و این آلودگی سبب خشکسالی شده و خراسان جنوبی بیشتر از سایر مناطق کشور دچار خشکسالی شده است.
بلالی مود با بیان اینکه اگر خشکسالی نبود میتوانستیم به خوداکتفایی برسیم، تصریح کرد: امروز کشاورزی و دامپروری در استان جواب نمیدهد و باید با علم و فناوری به پیشرفت رسید و یکی از راههای این پیشرفت احداث دانشگاه داروسازی است.
وی ادامه داد: باید برای دانشگاه داروسازی دانشجو پذیرش شود و نباید تعداد دانشجویان کمتر از گذشته باشد تا علم و فناوری در استان نهادینه شود.
پدر علم سم شناسی ایران خاطرنشان کرد: چهار پدر علم ایران در استان هستند که از این تعداد دو پدر علم ایران در شهرستان مود هستند و امیدواریم ایجاد درمانگاه شبانه روزی و افزایش آمبولانس را در مود شاهد باشیم.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , دانشگاه علوم پزشکی بیرجند , دانشجو