به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، محسن پویان اظهار کرد: نگهداری عناب تازه از نظرخوش خوراکی و حفظ مواد موثره آن شامل؛ آنتی اکسیدان، فنل، فلاونویید، آنتوسیانین، تانن که مصارف دارویی متفاوتی دارند، بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: همچنین علی رغم حساس بودن میوههای تازه عناب به شرایط محیطی و امکان رشد انواع قارچ و کپک بر روی آنها، این دسته از محصولات در معرض آسیب جدی قرار دارند.
مدیر مجتمع تحقیقاتی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسانجنوبی ادامه داد: از این رو استفاده از راهکارهایی برای به تأخیر انداختن فرآیند فساد میوه عناب و افزایش ماندگاری آنها مورد توجه خاص واردکنندگان و صادرکنندگان قرار گرفته است.
نوسان بازار فروش با نبود صنایع بسته بندی عناب
پویان با بیان اینکه بسته بندی مناسب باید در برابر آلودگی، آسیب و کاهش بیش از حد رطوبت، محصول را حفظ کند، اظهار کرد: عدم شناخت کافی مردم از خواص غذایی و دارویی عناب و نبود صنایع بسته بندی عناب در خراسان جنوبی به عنوان قطب تولید عناب کشور، بازار فروش را با نوسان مواجه کرده است.
وی بیان کرد: لذا طرح پژوهشی " اثر بسته بندی و زمان انبارداری در دماهای مختلف نگهداری بر خواص کیفی میوه تازه عناب " با بودجه 250 میلیون ریال در مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی خراسان جنوبی اجرا شده است.
مدیر مجتمع تحقیقاتی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسانجنوبی یادآور شد: این طرح با هدف یافتن راه حل نهایی برای بالا بردن افزایش ماندگاری عناب تازه انجام و به دست آوردهای مفیدی منتهی شد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , جهاددانشگاهی , گیاهان دارویی