به گزارش خراسانتایم، چه کسی میداند جنگ چیست؟ چه کسی میداند فرودیک خمپاره قلب چند نفر را میدرد؟ چه کسی میداند جنگ یعنی سوختن، یعنی آتش، یعنی گریز به هر جا، به هر جا که اینجا نباشد، یعنی اضطراب که کودکم کجاست؟ جوانم چه میکند؟ دخترم چه شد؟ به راستی ما کجای این سوالها و جوابها قرار گرفتهایم؟ کدام دختر دانشجویی که حتی حوصله ندارد عکسهای جنگ را ببیند و اخبار آن را بشنود. از قصه دختران معصوم سوسنگرد با خبر است؟ آن مظاهر شرم و حیا را چه کسی یاد میکند که بی شرمان دامنشان را آلوده کردند و زنده زنده به رسم اجدادشان به گور سپردند. کدام پسر دانشجویی میداند هویزه کجاست؟ چه کسی در هویزه جنگیده؟ کشته شده و در آنجا دفن گردیده؟ چه کسی است که معنی این جمله رادرک کند: نبرد تن و تانک؟! اصلا چه کسی میداند تانک چیست؟ چگونه سر 120 دانشجوی مبارز و مظلوم زیر شنیهای، تانک له میشود؟
شهید غلام مهدی تناکی به تاریخ 10/8/1348 در شهرستان سربیشه متولد و به تاریخ 12/6/1365در منطقه عملیاتی حاج عمران به فیض شهادت نائل شد.
شهید غلام مهدی تناکی فرزند محمدحسین در تاریخ 10/8/1348 در شهرستان سربیشه و در خانوادهای مذهبی و کشاورز دیده به جهان گشود.وی تحصیلات خود را تا کلاس اول دبیرستان در رشته علوم تجربی ادامه داد. در همین دوران و در سن شانزده سالگی، احساس مسئولیت و حس وطن دوستی، او را برآن داشت که درس را رها کرده و در سنگر جبهه و جنگ، به دفاع از میهن خویش بپردازد. لذا داوطلبانه و به عنوان بسیجی عازم جبهه گردید.
شهید تناکی پس از مدتی بازگشت به شهر و دیار خود، مجدداً عزم سفر کرده و به عنوان تخریب چی در لشکر ویژه شهدا به خدمت مشغول گردید. همزمان با غلام مهدی دو برادر دیگر او نیز در جبهه به عنوان رزمنده، در مقابل بعثیون کافر مبارزه می کردند. وقتی به این شهید بزرگوار توصیه میشود که برای کمک به خانواده ات به پشت جبهه برو، میگفت:" هدفم خدمت به اسلام است و می خواهم در جبهه خدمت نمایم."
سرانجام شهید غلام مهدی تناکی در تاریخ 12/6/1365 در منطقه عملیاتی حاج عمران و در عملیات کربلای 2 بر اثر اصابت ترکش به درجه رفیع شهادت نائل گشت.
پیکر پاک این شهید پس از تشییع در بیرجند به سربیشه اعزام و در گلزار شهدای سربیشه به خاک سپرده شد. روحش شاد و یادش گرامی.
انتهایپیام/2/