به گزارش گروه فرهنگی خراسانتایم به نقل از ایسنا، احمد اشرفی در ارتباط با تفاوت برگزاری مجلس عزاداری بر اهل بیت(ع) با عزاداری آئینی شبیهخوانی اظهار کرد: تعزیه بهترین وسیله برای برقرار کردن ارتباط با اتفاقات مذهبی به ویژه عاشورا است.
وی افزود: مخاطب تعزیه در هنگام اجرای مجلس تعزیه غرق در تعزیه میشود و یک اجرای خوب میتواند مخاطب را از همه متعلقات درونی افراد جدا کند .
این هنرمند عرصه تعزیه با اشاره به اینکه در تعزیهخوانی عموماً موسیقی فلوت، ترمپت قرهنی، طبل، سنج و نی وجود دارد، تصریح کرد: جذابیت و اجرا کردن باشور و حال یک تعزیه سبب باشکوهتر شدن آن مجلس و آمدن سیل جمعیت مشتاق تعزیه به ویژه جوانان و نوجوانان در تکایا و محلهای اجرای تعزیه میشود.
اشرفی با تأکید بر اینکه نوآوری در عزاداریها وقتی مورد قبول است که به اصالت عزاداری اصیل سنتی و مختص ایام محرم خدشه وارد نشود، یادآور شد: مراسم تعزیه یا شبیهخوانی به تناسب روزها با موضوعهای مختلف مانند آمدن کاروان امام(ع) به کربلا و رویارویی با سپاه حر، کاخ یزید و روانه شدن شمر، عمرسعد و سپاه اشقیا به کربلا، شبیه خوانی مسلم بنعقیل، تعزیه قاسم بنالحسن و علی اکبر(ع) برپا میشود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , تعزیه , عزاداری