شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۵۵
استاندار خراسان‌جنوبی:

پروژه جاده بیرجند- قاین اعتبار گرفت/ مهاجرت ۷۰۰۰ نفر از نهبندان طی ۵ سال!

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: متأسفانه از سال ۹۰ تا ۹۵، هفت هزار نفر از نهبندان کوچ دائم کردند لذا اگر بنیه اقتصادی مردم این شهرستان ارتقاء یابد به مراتب بهتر از دو بانده شدن جاده بیرجند- نهبندان است.
پروژه جاده بیرجند- قاین اعتبار گرفت/ مهاجرت ۷۰۰۰ نفر از نهبندان طی ۵ سال!
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمدمهدی مروج‌الشریعه ظهر امروز در شورای برنامه‌ریزی و توسعه خراسان‌جنوبی، با اشاره به جاده بیرجند- قاین، اظهار داشت: این جاده از زمانی که به یاد می‌آوریم یعنی از سال 81 به بعد دارای ردیف اعتباری بوده است.
وی به اعتبار گرفتن دو پروژه کلان در سطح کشور از بانک ملی اشاره کرد و گفت: راه بیرجند- قاین و راه آهن غرب کشور دو پروژه‌ای است که توانست در سال جاری از بانک ملی اعتبار بگیرد و بانک ملی حاضر شده 120 میلیارد تومان تسهیلات به این دو پروژه بدهد.
استاندار خراسان‌جنوبی اعتبارات ارتقاء شاخص‌های توسعه اقتصادی را راه حل بزرگ درد مملکت دانست و بیان داشت: شاه‌کلید توسعه کشور هزینه‌کرد اعتبارات ناشی از فروش نفت نیست بلکه ارتقاء شاخص‌های توسعه اقتصادی است.
مروج‌الشریعه با تأکید بر اینکه باید ردیف اعتبارات شاخص‌های توسعه‌ای را دریابیم، اضافه کرد: تنها موتور محرک توسعه خراسان‌جنوبی منابع مالی منبعث از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است.
وی با تأکید بر اینکه اگر دستمان در کمک‌های فنی و اعتباری آزاد باشد مملکت آباد خواهد شد از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست تا برای استان مرزی خراسان‌جنوبی یک فراکسیون بگذارند و گفت: نمایندگان استانی باید در بودجه 98 به داد استان برسند.
استاندار خراسان‌جنوبی شهرستان نهبندان را تنها لکه جمعیتی استان دانست و با یادآوری اینکه از زمان سفر رهبر انقلاب اسلامی تاکنون 45 میلیارد تومان در این شهرستان هزینه شده است، گفت: متأسفانه از سال 90 تا 95، هفت هزار نفر از این شهرستان کوچ دائم کردند لذا اگر بنیه اقتصادی مردم این شهرستان ارتقاء یابد به مراتب بهتر از دو بانده شدن جاده بیرجند- نهبندان است.
مروج‌الشریعه به مدل توزیع اعتبارات پرداخت و بیان داشت: مدل توزیع چیزی نیست که برای هر جلسه توزیع اعتبار و یا اول هر سال آن را به تصویب رساند.
وی تبیین کرد: مدل توزیع اعتبارات یک‌بار به تصویب می‌رسد و استان‌ها مدل و روش خود را انتخاب می‌کنند، بنابراین هیچ الزامی برای استان‌ها وجود ندارند که از روی مدل‌های یکدیگر اقتباس کنند.
استاندار خراسان‌جنوبی مطرح کرد: چند سال گذشته مطالعه‌ای مبنی بر درجه تأثیرگذاری اعتبارات منابع دولتی از ردیف‌های مختلف در توسعه استان اجرا شد که طی این مطالعه درجه تأثیرگذاری همه منابع مالی  کشور در توسعه یک استان 28 درصد و سهم تسهیلات مالی و بخش خصوصی 72 درصد بود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۷۹۳۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , تسهیلات , اقتصاد