به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، محمد راهانجام اظهار کرد: حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشتهای نذری و قربانی و تأمین بهداشت عمومی ضروری است و تمام تلاش اکیپهای دامپزشکی نیز در این راستا است .
وی تصریح کرد: به منظور اجرای طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر کشتار بهداشتی دام طی ایام محرم، اکیپهای ثابت و سیار دامپزشکی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در قالب دو شیفت کاری سازماندهی و آماده ارائه خدمات بهداشتی به دسته جات عزاداری و همچنین شهروندان هستند .
رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان ادامه داد: لازم است عزاداران به منظور جلوگیری از شیوع برخی بیماریهای قابل انتقال بین دام و انسان و همچنین آلودگیهای زیست محیطی و آثار سوء روحی و روانی ذبح دام در جامعه، از کشتار دام در معابر عمومی خودداری کرده و در صورت ذبح، بلافاصله دام کشتار شده را برای نظارت بهداشتی و آماده سازی لاشه سریعاً به کشتارگاه منتقل کنند.
راه انجام بیان کرد: در راستای ارتقای سطح آگاهی عمومی در زمینه احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از دام به انسان و ابتلای مصرفکنندگان از طریق مصرف گوشت به شهروندان توصیه می شود مصرف گوشت دامهای قربانی پس از طی جمود نعشی و در شرایط سرد (نگهداری گوشت استحصالی به مدت حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد پس از کشتار) انجام شود.
وی افزود: همچنین لازم است از کشتار دامهایی که دارای نشانههای غیرطبیعی، آلودگیهای انگلی خارجی و قارچی و نیز تبدار هستند خودداری شود.
رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان با بیان اینکه خدمات دامپزشکی رایگان بوده و هیچ گونه بهایی از همشهریان اخذ نمیشود، یادآور شد: ستاد اجرایی نظارت بر ذبح دامهای نذری مستقر در شبکه دامپزشکی شهرستان با شماره تلفن32622357 آماده هرگونه راهنمایی و پاسخگویی به سؤالات عموم شهروندان و آماده دریافت گزارشات مردمی است .
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , نهبندان , دامپزشکی