به گزارش خراسانتایم، چه کسی میداند جنگ چیست؟ چه کسی میداند فرودیک خمپاره قلب چند نفر را میدرد؟ چه کسی میداند جنگ یعنی سوختن، یعنی آتش، یعنی گریز به هر جا، به هر جا که اینجا نباشد، یعنی اضطراب که کودکم کجاست؟ جوانم چه میکند؟ دخترم چه شد؟ به راستی ما کجای این سوالها و جوابها قرار گرفتهایم؟ کدام دختر دانشجویی که حتی حوصله ندارد عکسهای جنگ را ببیند و اخبار آن را بشنود. از قصه دختًران معصوم سوسنگرد با خبر است؟ آن مظاهر شرم و حیا را چه کسی یاد میکند که بی شرمان دامنشان را آلوده کردند و زنده زنده به رسم اجدادشان به گور سپردند. کدام پسر دانشجویی میداند هویزه کجاست؟ چه کسی در هویزه جنگیده؟ کشته شده و در آنجا دفن گردیده؟ چه کسی است که معنی این جمله رادرک کند: نبرد تن و تانک؟! اصلا چه کسی میداند تانک چیست؟ چگونه سر 120 دانشجوی مبارز و مظلوم زیر شنیهای، تانک له میشود؟
شهید احمد بسکابادی به تاریخ 5/1/1338 در روستای بسکاباد ازتوابع شهرستان قائنات متولد ودرتاریخ 1/7/1360درمنطقه دزفول به فیض شهادت نائل شد.
شهید احمد بسکابادی در تاریخ 5 فروردین ماه 1338در روستای بسکاباد ازتوابع شهرستان قائنات درخانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش به پایان رسانید به دلیل وجود مشکلات، برخلاف میل خود مجبور به ترک تحصیل شد. وی درکارهای کشاورزی به پدر کمک می کرد وعلاقه بیش از حد او به تحصیل، او را دوباره روانه مدرسه نمود. دوره راهنمایی را در شهر خضری ضمن انجام کارهای کشاورزی درکنار پدر سپری نمود .
درهمین مدت ذوق وسلیقه مخصوص اودر کارهای مذهبی، فرهنگی وهنری از اونقاش زبردستی ساخت به طوری که توانست رتبه اول را در منطقه وتشویق های شایسته را کسب نماید.
علاقه اش به کارها و امورات فنی او را جهت ادامه تحصیل به هنرستان شهید عباسپور گناباد دررشته مکانیک کشاند. وی نیز از طریق کارهای ساختمانی، تابلو نویسی و نقاشی ساختمان مخارج تحصیل خود را بدست می آورد.
دراوج مبارزات ملت قهرمان ایران، عاشقانه و جدی وارد صحنه شد با درخدمت گرفتن هنرش چون نقاشی، نوشتن پلاکارد و نوشتن تابلوکه تنها به عنوان نمونه درشرایطی که کمتر کسی جرأت بردن نام امام امت را داشت بطور مخفیانه تمثال امام راکه 48ساعت روی آن کار کرد، کشید وتقدیم حسینیه گناباد که کانون مبارزات انقلاب اسلامی بود نمود. پخش اعلامیه، شرکت درتظاهرات و راهپیمایی ها، ادامه مبارزات وفداکاری های او برعلیه رژیم منحوس پهلوی بود . پس از پیروزی افتخار آفرین 22بهمن با دستور امام امت مبنی برشکست اعتصابات، ضمن همکاری دوشادوش با برادران کمیته وپاسدار، تحصیلاتش را ادامه و به پایان رسانید.
از مهمترین خصوصیاتش، تبسم همیشگی برلب، ایثار، فروتنی، دعوت وارشاد به انجام فرایض دینی و نماز وعبادت، اعتقاد راسخ به شیعه اثنی عشری با داشتن پشتکار وجدیت در تمام دوران ومقاطع زندگیش را می توان برشمرد.
احمد با علاقه وعاشقانه به خدمت سربازی شتافت وپس از گذراندن دوره آموزشی، داوطلبانه عازم جبهه حق علیه باطل گردید. تا اینکه در تاریخ 1/7/1360در منطقه دزفول به فیض شهادت نائل شد. پیکر مطهر این شهید در روستای کارشک ازتوابع شهرستان زادگاهش به خاک سپرده شد. روحش شاد و یادش گرامی.
انتهایپیام/2/