شنبه ۷ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۴۷
در مراسم کلنگ‌زنی طرح‌های گردشگری خوسف مطرح شد

گلایه از عدم همراهی و همکاری بانک‌ها/ پیشرفت ۲۲ درصدی بزرگ‌ترین سد خاکی شرق کشور

فرماندار خوسف با اعلام اینکه در بحث اشتغال‌زایی و تسهیلات سعی کردیم از هر فرصتی استفاده کنیم، گفت: متأسفانه مدیران بانک‌ها هیچ شناختی با استان و ظرفیت‌های موجود در استان ندارند و تنها به نظر شخصی خود اکتفا می‌کنند.
گلایه از عدم همراهی و همکاری بانک‌ها/ پیشرفت ۲۲ درصدی بزرگ‌ترین سد خاکی شرق کشور
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، پیش از ظهر امروز با حضور فرماندار خوسف، مدیر کل صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی و جمعی از مسؤولان شهرستان خوسف دو طرح گردشگری طرح گردشگری دق و کویر اکبرآباد و طرح کمپ گردشگری عشایری گواب در این شهرستان کلنگ‌زنی شد.
محمد شفیعی فرماندار خوسف در این مراسم با بیان اینکه شهرستان خوسف در بحث گردشگری دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است، گفت: تاکنون قدم‌های خوبی در حوزه گردشگری در این شهرستان برداشته شده است.
وی جمعیت عشایری شهرستان خوسف را چهار هزار نفر اعلام و با اشاره به کلنگ‌زنی طرح کمپ گردشگری عشایری گواب، اظهار داشت: بحث گردشگری عشایری برای اولین بار در خوسف انجام می‌شود.
فرماندار خوسف بیان داشت: در این کمپ گردشگری به دلیل بکر بودن این منطقه از سازه‌های محلی چوبی و گلی استفاده خواهد شد.
مسیر دسترسی به دق اکبر‌آباد؛ یکی از محورهای ناب
شفیعی مسیر دسترسی به دق اکبر‌آباد را یکی از محورهای ناب عنوان کرد و با اشاره به امکانات موجود در دق اکبر‌آباد، گفت: بحث انتقال آب به دق اکبرآباد انجام و عملیات آسفالت جاده سلم آباد و چندین جاده دیگر جهت دسترسی آسان به کویر نیز آغاز شده است.
وی با بیان اینکه آب شرب بهداشتی به دق اکبرآباد منتقل شده است، تبیین کرد: با بهره‌برداری از آب ترش شهرستانک این ظرفیت به شهرستان اضافه شد.
گلایه از عدم همراهی و همکاری بانک‌ها
فرماندار خوسف با اعلام اینکه در بحث اشتغالزایی و تسهیلات سعی کردیم از هر فرصتی استفاده کنیم از معرفی حدود 80 میلیون تومان طرح به بانک‌ها خبر داد و افزود: این میزان طرح به بانک‌ها معرفی شده ولی آن‌طور که پیداست بانک‌ها تمایلی به همکاری ندارند.
شفیعی با اشاره به اینکه متأسفانه مدیران بانک‌ها هیچ شناختی با استان و ظرفیت‌های موجود در استان ندارند و تنها به نظر شخصی خود اکتفا می‌کنند، مطرح کرد: تا زمانی که بانک‌ها در استان تصمیم گیرنده باشند استان به هیچ جا نخواهد رسید و هیچ اشتغالی نخواهیم داشت.
علی صالحی مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان خوسف با اشاره به رونق طرح‌های گردشگری در خوسف، گفت: بحث گردشگری چند سال شده در شهرستان ارتقا یافته و سبب جذب گردشگران شده است.
وی شهرستان خوسف را دارای فرهنگ غنی دانست و بیان داشت: با معرفی این فرهنگ غنی می‌توانیم به جذب گردشگر در این منطقه کمک کنیم.
جذب گردشگر سبب افزایش اقتصاد مردم
نوری مدیر امور عشایری شهرستان خوسف با اعلام اینکه 11 درصد جمعیت شهرستان خوسف را عشایر تشکیل می‌دهند، گفت: جذب گردشگر موجب افزایش اقتصاد مردم منطقه می‌شود و امیدواریم با احداث کمپ گردشگری عشایری بتوانیم گامی در جهت توسعه گردشگری منطقه برداریم.
حسن رمضانی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه شهرستان خوسف در حوزه آثار طبیعی و جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی دارای جذابیت‌های منحصر به فرد است، گفت: در حوزه میراث فرهنگی برای بافت تاریخی خوسف از محل اعتبارات ملی مبلغ 200 میلیون تومان اختصاص یافته تا بتوانیم کف سازی و جداره سازی معابر خوسف را انجام دهیم.
آبرسانی به آبگرم لوت انجام شد
وی مرمت ارگ عباسعلی‌خان شیبانی در ماژان و بازسازی خانه‌های تاریخی مشارکتی در راستای رونق گردشگری را از اهم اقدامات انجام شده در حوزه گردشگری در شهرستان خوسف اعلام کرد و بیان داشت: همچنین در سال گذشته محوطه سازی کمپ آرک و شبکه آبرسانی و برق رسانی آبگرم لوت انجام شده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی از اختصاص 170 میلیون تومان جهت احداث طرح گردشگری گواب خوسف خبر داد و اضافه کرد: همچنین در حوزه صنایع دستی بافت پارچه مله که برند بومی شهرستان خوسف است احیا می‌شود.
رمضانی به طرح گردشگری دق و کویر اکبرآباد اشاره و اعلام کرد: با اجرای طرح کمپ گردشگری این منطقه بر میزان گردشگران افزوده و پیامد اقتصادی خوبی را برای مردم به همراه خواهد داشت.
پیشرفت 22 درصدی بزرگترین سد خاکی شرق کشور
مهدی کرباسچی مدیر منابع طبیعی خوسف نیز از پیشرفت 22 درصدی بزرگترین سد خاکی شرق کشور خبر داد و با بیان اینکه ساخت سد خاکی خواسته 40 ساله مردم این منطقه بود، گفت: طبق پیش‌بینی‌های انجام شده این سد باید تا پایان آذرماه اتمام و به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۸۱۹۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , میراث فرهنگی , گردشگری